Tus Noticias de La Safor

Presentada la XV Baixada de Carretons del Raval d'Oliva

Baixada Carretons Oliva 2024 web

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva ha presentat la XV Baixada de Carretons del Raval d'Oliva, que tindrà lloc el dissabte 22 de juny a partir de les 11.00 h des de la plaça del Penyot.El concurs de carretons es presenta com una activitat lúdica per a promoure el barri del Raval.
La Baixada està organitzada amb la col·laboració de les associacions de veïns del Pinet i el Raval-Gerreria, els Festers del carrer de Sant Vicent, l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO, el bar restaurant El Pelut i el Karting Vives. En la presentació van participar l'edil de comerç Tëresa Tur, el president de la A.Veins del Pinet Lorenzo Jordà, el vicepresident Salvador Escrivà, el secretari dels Festers de S.Vicent Joan Orquín i el president de ACCO David Moratal.
Yolanda Pastor, alcaldessa d'Oliva va dir "Vull convidar a tots els veïns d'Oliva i de la Safor a vindre a gaudir d'una de les activitats més divertides i participatives del nostre municipi. A més, la Baixada de Carretons és una festa que reivindica i dona vida en el barri del Pinet, i en això he d'agrair i molt el treball de les associacions veïnals i festives que participen. Una tasca ingent que des de l'Ajuntament hem de fer el possible per a continuar i promoure. Per això també vull agrair la tasca de la regidora i el departament de Comerç, per la seua implicació i il·lusió en la Baixada de Carretons".
Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum: "El concurs de carretons s'ha organitzat un any més amb una finalitat lúdica, per a incentivar la imaginació i la creativitat dels participants així com la promoció del barri antic de la part de Sant Roc: el Pinet, el carrer de Sant Vicent, el Raval. Per això també voldria agrair el treball dels veïns i els Festers de Sant Vicent, així com de ACCO i les empreses col·labores. I voldria convidar a tots a participar, si no amb l'elaboració de carretons, sí a vindre i gaudir d'un matí divertit amb la família o els amics."
Lorenzo Jordà, president de l'Associació de Veïns del Pinet: "Volem agrair a l'Ajuntament el seu esforç i treball perquè la Baixada de Carretons torne enguany a ser una realitat. Vull dir també que tots els participants així com els seus acompanyants estan convidats a l'esmorzar popular que tindrà lloc anes de la baixada. Convide a tots els veïns a vindre i passar una jornada divertida."
Joan Orquín, secretari Festers de Sant Vicent va afegir que "Recordem que l'objectiu de la festa també és promoure el nostre patrimoni. Que la gent torne a vindre i a gaudir dels carrerons tan bonics que tenim en el nostre barri antic. Quant al traçat de la baixada, començarem en la plaça del Penyot, on estaran tots els carretons, i després eixirem pel carrer de la Sagrada Família, Fateres, Leonard, Ermita, Ganguis i acabarem en la carrer de Sant Vicent."
En total tindrem set premis en total, amb trofeu per als tres primers, 300 euros per al guanyador i la possibilitat d'exposar els carretons durant la Fira del Motor, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny. El primer de 300 euros i trofeu, el segon de 200 euros i trofeu, el tercer de 100 euros i trofeu, quart sopa per a dos en Rte El Pelut i 50 euros i tres premis més de 50 eurACCOS. Els trofeus els realitza Espurna.
Teresa Tur també ha volgut convidar a tots a participar. La inscripció ja està oberta i es pot formalitzar al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. , fins al divendres 7 de juny a les 14.00 h, o el mateix dia de la prova en la plaça del Penyot.

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database