Tus Noticias de La Safor

El Campus Gandia de l'UPV prepara per a ser docent

IMG CLASE CAMPUS GANDIA

Prepara't per a ser docent
• El Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària podrà estudiar-se al Campus
de Gandia el pròxim curs acadèmic
• Aquest títol habilita per a exercir com a docent en Educació Secundària Obligatòria i
Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes
• Preinscripció de màsters 2024-2025, oberta l'1 de març
El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha incrementat la seua oferta docent de màsters amb la incorporació del Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària. Per al director del campus, Jesús Alba, "la posada en marxa d'aquest títol al nostre campus és una gran notícia".
Màster de formació del professorat d'Educació Secundària obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'idiomes
El Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària habilita per a poder exercir com a docent en quatre etapes del sistema educatiu espanyol: Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat, Formació Professional (FP) i Ensenyament d'Idiomes. Gràcies a aquesta formació, els/les estudiants poden obtindre l'acreditació necessària en formació pedagògica i didàctica per a treballar en centres dependents de les administracions públiques, així com en centres d'ensenyament privats i concertats.
La demanda d'aquest màster s'ha disparat en els últims anys; "triplica a l'oferta existent, la qual cosa ja garanteix l'èxit", ha apuntat Jesús Alba. Així mateix, segons el director del Campus de Gandia, aquest títol donarà "a la comarca de la Safor i a la societat en general un servei que es mereix des de fa anys. Les persones interessades en un futur laboral associat a l'educació no hauran de desplaçar-se a les capitals de província, i podran acabar la seua formació universitària al nostre Campus de Gandia amb les màximes
facilitats".
El Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària començarà a impartir-se el pròxim curs acadèmic 2024-2025 al Campus de Gandia de la UPV amb una oferta inicial de 100 places.
Preinscripció de màsters
Des de l'1 de març fins al 3 de maig de 2024, romandrà obert el termini de preinscripció per als màsters de la UPV que ofereixen places en la Fase 1 del procés de matriculació del curs 2024-2025. En el  Campus de Gandia s'imparteixen els següents títols de màster que s'acullen a aquest període, obert a tot l'alumnat (nacional i internacional):
Màster Universitari en Comunicació Transmèdia
Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners
Màster Universitari en Enginyeria Acústica
Màster Universitari en Intel·ligència Turística
Màster Universitari en Postproducció Digital
Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària
Aquests màsters, que abasten diferents branques del coneixement -Ciències, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria- tenen un cost de matrícula subvencionat i regulat per les autoritats estatals i autonòmiques.
L'estudiantat, a més, pot sol·licitar les beques que atorguen l'estat, la Generalitat Valenciana i la pròpia UPV.
Grau en Ciències i Tecnologies de la Mar
D'altra banda, el director del Campus de Gandia de la UPV ha avançat que "s'està treballant en una nova titulació; el Grau en Ciències i Tecnologies de la Mar, que s'oferirà com a doble grau amb Ciències Ambientals". Aquest títol "completarà, juntament amb el Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners i el Doctorat en Ciència i Tecnologia Marina, tota la formació associada a la mar al nostre campus universitari".
L'oferta acadèmica del Campus de Gandia d'estudis de grau, màsters i doctorat, pot consultar-se en la pàgina web del centre: gandia.upv.es
TNS
Gandia
Educació

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database