Tus Noticias de La Safor

L’Ajuntament d’Oliva aprova dues modificacions de crèdit “per poder pagar les factures pendents i sense augmentar la despesa del consistori”

Ajuntament Oliva 1web

L'Ajuntament d'Oliva ha aprovat dues modificacions de crèdit, segons ha explicat el regidor d'Hisenda, Mario Vidal, «per una necessitat d'incrementar el crèdit de partides en diferents departaments perquè necessitem que entren en vigor aquests crèdits abans d'acabar l'any, donada la llarga tramitació dels expedients, i perquè estem treballant amb un pressupost prorrogat de l'any 2022».

La primera modificació, de 376.000 €, s'ha fet sobre la base de l'estat d'execució del pressupost municipal i les estimacions dels diferents departaments sobre les quantitats que necessitaran fins al final del present exercici 2023, per poder fer front a les factures que estan arribant al consistori, que no tenien cap consignació pressupostària.

Aquests suplements de crèdit, corresponen, entre altres, a la revisió de preus de l'empresa de recollida de residus i neteja viària FCC corresponent als exercicis 2013-2023 (25.000 €), el pagament al Consorci de Bombers (19.400 €) o el pagament a l'empresa PAVASAL (37.000 €), pels treballs d'asfaltatge que es van comprometre per la celebració del final de la 7a etapa de La Volta Ciclista a Espanya.

La segona modificació ha estat l'aprovació d'un crèdit extraordinari de 55.000 € per a l'adquisició de la nau de l'empresa concessionària del contracte de recollida de fem, que es finançarà amb els crèdits sobrants del nou contracte del programa de gestió tributària (15.000 €) i l'estalvi per l'entrada en vigor del nou contracte de neteja viària, que estava previst per al passat mes de juny i va entrar en vigor l'1 d'agost (40.000 €).

Les modificacions han estat aprovades amb els vots a favor de l'equip de govern (PROJECTE OLIVA i UCIN) i l'abstenció de Compromís, PSPV-PSOE i Partit Popular.

Mario Vidal, regidor d'Hisenda: «Hem de destacar que estes modificacions de crèdit no impliquen un augment de la despesa de l'Ajuntament, sinó que s'ha sacrificat crèdit en diverses partides per a fer front a urgències dels diversos departaments, on el saldo era negatiu a l'inici del mes de novembre. Estem preparant ja el pressupost del 2024, que sí que presentarem en temps i forma, i on ja establirem totes les necessitats pressupostàries de l'Ajuntament per a l'exercici que ve considerant la situació actual del consistori i els ingressos previstos.»

Yolanda Pastor, alcaldessa d'Oliva: «Hem de recordar que ja vam fer dues modificacions de crèdit al mes de juny perquè ens vam trobar amb un capítol de despesa corrent de menys 500.000 €, i s'havien de pagar les factures pendents de fem i neteja viària (es devien quatre mesos), de la llum o les subvencions nominatives. Aleshores vam començar a treballar principalment per acabar les obres que s'havien quedat a mitges, modificant tant els projectes com el seu pressupost. En el cas de la Via Ronda, la modificació va suposar un increment del pressupost en vora 42.000 €. Ara el que aprovem són dues modificacions més, però vull deixar clar que només seran per a poder funcionar fins a finals d'any. No estem fent res més que poder pagar als proveïdors, enguany no anem a realitzar obres ni inversions noves.»

En el següent enllaç teniu el plenari celebrat celebrat dimecres a l'Ajuntament d'Oliva on es van aprovar aquestes modificacions de crèdit:
https://www.youtube.com/watch?v=6IrvAqtCzlU
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database