Tus Noticias de La Safor

Oliva inaugura aquest divendres 17 de Novembre l'Accés Sud a l'AP-7 a les 9,30 hores

02 Punto de Encuentro Conexión Sur de Oliva 23-V-7310 rev01

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé Garcia, ha comunicat que aquest divendres a les 9.30 h tindrà lloc la inauguració oficial de l'enllaç Sud d'Oliva de l'AP 7.

La inauguració tindrà lloc en el punt d'encontre de la imatge que s'adjunta.

En el següent enllaç de WeTransfer teniu un vídeo amb imatges de la carretera:
https://wetransfer.com/downloads/a9c84c3913fc34234cd360660b92f0ef20231116114959/b4d08ed013f58189ab42672c4c02ff3b20231116114959/ee52fd?trk=TRN_TDL_01&utm_campaign=TRN_TDL_01&utm_medium=email&utm_source=sendgrid

L'enllaç sud és una obra important del Ministeri de Foment, que ha costat 19'5 milions d'euros.

Yolanda Pastor, alcaldessa d'Oliva: "Per part de l'alcaldia, només puc agrair a totes les administracions i a les persones que han treballat perquè fora una realitat, perquè gràcies a aquest accés Oliva està millor connectada, més preparada per a rebre infraestructures, indústria, comerç, turisme i progrés. Oliva està situada en un punt estratègic, per la costa i entre les províncies de Valencia i Alacant. I ara, amb les dues connexions a l'autopista AP-7, més accessible per a tots. A més i gràcies als dos accessos, nord i sud, l'AP-7 actuarà com a ronda perimetral, alleugerint de trànsit i fums la carretera nacional 332. Una via central i cabdal per al futur de la nostra ciutat, en la qual ja estem treballant perquè es convertisca en un bulevard amable, saludable i ple de vida. Hem de felicitar-nos tots per aquesta nova infraestructura."
Cal recordar que les obres s'han retardat un any de les previsions inicials degut, sobretot, a l'afecció per la pandèmia de la Covid i la paralització dels treballs de manera temporal. En un principi l'enllaç es va anunciar que es faria en 29 mesos, fins l'any passat 2022.
El Ministeri de Foment va adjudicar a l'agost de 2019 a la UTE formada per les empreses BECSA i COPCISA les obres d'aquest important projecte per a Oliva i la comarca de la Safor per un import de 19,5 milions d'euros, tenint com a base un pressupost total de licitació que era de 23,1 milions d'euros.
La nova rotonda servirà a més per a connectar amb un vial que arribarà fins a la Carretera de Pego, on s'ha construït una altra rotonda de grans dimensions, al costat del polígon El Brosquil, i també serà la que donarà accés en un futur al víal que discorrerà fins al Polígon Industrial Jovades, i també als futurs sectors 4 i 17 industrials que uniran tots dos polígons, així com als accessos a la zona de platja per Aigua Blanca i Camí Vell de Dénia.
El projecte del nou accés sud a l'AP 7 serà en la pràctica la circumval·lació a la ciutat d'Oliva. Consta d'una carretera bidireccional de 2,6 quilòmetres, amb 2 carrils de 3,50 m d'ample i vorals de 1,5 m. Està previst realitzar un enllaç tipus trompeta amb l'AP-7 i un enllaç amb glorieta inferior en la connexió amb l'actual carretera N-332. A més, estan previstes 7 estructures, corresponents als enllaços, sobre la CV-715 i la canalització del barranc del va riure Alfadalí.

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database