Tus Noticias de La Safor

La Setmana Europea per la Mobilitat se celebrarà a Gandia del 18 al 23 de setembre

 AO 5705Mobilitat Gandia

Aquesta edició, sota el lema 'Estalvia energia', té com a objectiu conscienciar a ciutadans per a evitar l'ús irracional del cotxe i promocionar accions a favor del transport públic i vehicles més sostenibles

• El dijous tindrà lloc la 'Marxa per la sensibilització per la mobilitat sostenible'. Eixida des de la plaça Major amb recorregut pel centre de la ciutat

• El divendres 22 es restringirà a la circulació de vehicles el Centre Històric amb motiu del Dia Mundial Sense Automòbil, a excepció dels veïns, mentre que l'Urbanet serà gratuït tota la jornada

Des del dilluns 18 fins al dissabte 23 de setembre se celebrarà a Gandia la Setmana Europea per la Mobilitat.

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar a ciutadans per a evitar l'ús irracional del cotxe, el seu impacte en el nostre entorn i promocionar accions a favor del transport públic i vehicles més sostenibles. Es tracta d'una iniciativa europea a la qual Gandia s'uneix un any més mitjançant una carta d'adhesió.

Aquesta edició té el lema 'Estalvia energia' i té com a objectius la conscienciació de la ciutadania a l'hora de fer un ús del transport menys contaminant.

Es manté un programa continuista de les iniciatives dels darrers anys. Destacar el tancament entre setmana dels vials públics immediats d'alguns centres educatius durant l'entrada i eixida dels xiquets i xiquetes a escola (del 18 al 22 de setembre en horari de 08.30 a 09.15 i de 12.30 a 13.15) o el Plenari per la Mobilitat que se celebrarà el dimecres 22 a les 10:30 h perquè els més menuts exposen les seus iniciatives al govern.
El dijous 22, amb motiu de la celebració del Dia Mundial Sense Automòbil, es restringirà l'accés al Centre Històric per als automòbils a excepció dels veïns mentre que l'Urbanet serà gratuït durant aquest dia.

Finalment, també es contempla un programa paral•lel dirigit a tots els centres escolars per a conscienciar als més menuts i arribar als més majors a través d'ells. Entre altres accions, el divendres 22 tindrà lloc la III Revolta Escolar a les 12:30 hores a la porta de les escoles amb la finalitat és reivindicar un espai lliure i segur on poder moure's.

Programa
Dilluns 18 de setembre:
10 hores. Acte obertura de la Setmana per la Mobilitat a la plaça Major

Del 19 al 22 de setembre (dilluns a divendres)

- De 8:30 h a 9:15 h i de 12:30 a 13:15 h tancament de les vies que envolten a alguns centres educatius
- Reptes escolars que deuran resoldre els alumnes cada dia. A la fi dels reptes aconseguiran un carnet per poder gaudir del circuit d'educació viària a celebrar el dissabte 23 de setembre a la plaça Prado.

Dijous 21 de setembre
- 10.30 h Marxa per la sensibilització per la mobilitat sostenible. Eixida des de la plaça Major amb recorregut pel centre de la ciutat

Divendres 22 de setembre
- 10:30 h Plenari per la Mobilitat "Si jo fora alcalde"
- De 8 a 20 h tancament al trànsit genèric al Centre Històric amb motiu del Dia Mundial Sense Automòbils. Els veïns podran accedir a les seues cotxeres
- 12:30 h Revolta Escolar per la Mobilitat

Dissabte 23 de setembre
-De 10 a 14 h cloenda de la Setmana per la Mobilitat a la plaça del Prado. Circuit d'educació vial i circuit d'habilitats de conducció per a menors d'edat.
TNS
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database