Tus Noticias de La Safor

Ajornat a l’11 d’octubre el concert de festes de Tavernes de Camela per les previsions meteorològiques de pluja

230912 Reunio govern tavernes festes

• L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la productora han acordat una nova data i el canvi de dia no suposarà cap cost per al Consistori.
• L'alcaldessa Lara Romero ha senyalat que és "una notícia trista perquè havíem planificat amb molta il•lusió el concert de Camela, però per responsabilitat no podem arriscar els diners del vallers si teníem l'opció d'una nova data alternativa sense cost afegit i a més, davant la possibilitat de pluja la seguretat és la prioritat".

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit ajornar el concert de Camela de les festes patronals previst per a este dijous 14 de setembre. Les previsions meteorològiques que anuncien pluja per a eixe dia han sigut el detonant per a que després d'avaluar la situació es decidira la suspensió per a aquesta data. Al mateix temps, dues parts han estudiat el canvi de dia i s'ha decidit que el concert gratuït de Camela es celebre el pròxim 11 d'octubre, aprofitant que al dia següent és festiu.
La infraestructura necessària per al desenvolupament de l'espectacle i les dimensions de l'escenari, així com tots els equips de so és d'un volum i unes dimensions tant grans que la decisió havia de prendre's amb molta antelació i no es podia esperar fins l'últim moment. Les previsions de la Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) indiquen una previsió de pluja del 100%, tant per a dimecres com per a dijous, i el muntatge havia de començar ja demà.
Amb aquesta decisió des de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s'anticipa a qualsevol imprevist meterològic que puga fer malbé l'equip tècnic, i la elecció de la nova data s'assumeix per part de la productora sense cap cost addicional per al Consistori.
L'alcaldessa Lara Romero, després d'una reunió d'urgència del Govern local, ha senyalat que és "una decisió trista perquè havíem planificat amb molta il•lusió un emocionant concert gratuït de Camela per a les nostres festes, però lamentablement la pluja ha intervingut en els nostres plans". "Les condicions meteorològiques són adverses per a aquest dijous i la prioritat és la seguretat de totes i tots i per això ens veiem obligats a ajornar el concert previst per a dijous", ha afegit. A més, l'alcaldessa Lara Romero ha apuntat que "per responsabilitat, no podem arriscar els diners dels vallers si tenim l'opció d'una data alternativa sense cost afegit".
No obstant, l'alcaldessa ha explicat que "ja tenim una nova data, que serà l'11 d'octubre, i estic segura que la vostra espera valdrà la pena". A més, Lara Romero ha agraït tant a la productora, com als artistes, veïns i veïns i persones de fora de Tavernes de la Valldigna que tenim previst assistir la seua comprensió.
Respecte a la resta de activitats i esdeveniments de les festes patronals de Tavernes de la Valldigna, es mantenen de moment, mentre a la vegada s'estudien plans alternatius per a poder canviar d'ubicació o data algun d'ells si fora necessari donades les condiciones meteorològiques adverses per a la resta de setmana.
TNS
Tavernes
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database