Tus Noticias de La Safor

Inscripció i bases Gandia per la igualtat - Certamen TikTok 2023

Cartel Gandía por la igualdad 2023

L'objecte de la convocatòria és l'estímul entre la ciutadania de la reflexió i la capacitat creativa en matèria d'igualtat de gènere, de cara a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Per a això es concediran dos premis a dues obres audiovisuals realitzades a través de l'aplicació TikTok sobre la temàtica anteriorment assenyalada. Aquestes seran triades per un jurat entre totes les propostes que complisquen els requisits d'inscripció i rebudes dins del termini marcat. L'obra que aconseguisca el primer premi competirà pels guardons nacionals del certamen.

- Temàtica: Tot el que concernisca la lluita per la igualtat de gènere (igualtat en l'esport, en oportunitats laborals, en tasques domèstiques, denúncia de relacions tòxiques, oposició al masclisme, apoderament, detecció de micromasclismes, lluita contra la violència de gènere...)

- Podran participar totes aquelles persones que residisquen, treballen, estudien o hagen nascut a Gandia.

- La data límit per a presentar obres serà el 15 de març (inclusivament).

- La duració màxima de les obres serà d'1 minut.

- Cada autor/a podrà presentar tantes obres com desitge.

- El vídeo ha d'incloure les etiquetes #Gandíaporlaigualdad i #rodandoporlaigualdad

- Jurado: Un jurat compost per membres de la societat de Gandia i personalitats del sector audiovisual serà l'encarregat de determinar les obres guanyadores.

- Premis: El certamen comptarà amb 2 premis de 150€ cadascun per a les següents categories:
• Un Premi per a alumnes de primària o secundària entre 10 i 16 anys
• Un Premi per a alumnes de batxiller, formació professional, universitaris i tota la ciutadania entre 17 i 100 anys.
. A més, d'entre els dos premiats, es triarà el representant de la localitat, que participarà, juntament amb la resta d'obres guanyadores dels certàmens de "Rodant per la igualtat", als premis nacionals de l'esdeveniment:

1r premi: 1.000 euros
2n premi: 500 euros
3r premi: 400 euros
4t premi: 300 euros
5é premi: 200 euros

- Tots els premis estaran subjectes a les retencions legals segons es disposa en l'article 101.7 i la Disposició Addicional 31a.3.d de la Llei 35/2006

- Fallada: els treballs guanyadors es donaran a conéixer el 22 de març de 2023.

- Una mateixa persona no podrà guanyar més d'un premi local (sí que podria guanyar un local i un nacional). L'organització podria declarar desert el premi.

- Fallada nacional: les obres guanyadores del certamen nacional es donaran a conéixer el 30 de març de 2023.

- La inscripció serà totalment gratuïta i en línia,

- No seran admeses obres amb llenguatge xenòfob, masclista, homòfob, racista, violent o d'incitació a l'odi. L'organització es reserva el dret a excloure les obres que incórreguen en qualsevol dels punts exposats anteriorment.

- L'esdeveniment es reserva el dret a exhibir els treballs participants en projeccions de la localitat i a allotjar-los electrònicament de manera temporal o indefinida en alguna plataforma o xarxa social municipal o de CortoEspaña; així com per a utilitzar-los en materials promocionals, per la promoció de la igualtat o d'una altra índole, de l'Ajuntament o de CortoEspaña; o per a la pròpia promoció del certamen nacional "Rodant per la igualtat" o dels seus canals de comunicació.

- Cada participant es fa responsable que el contingut de les seues obres respecta els drets de propietat vigents, així com que compleix les disposicions legals exposades en el nostre codi civil i penal. El certamen no es fa en cap cas responsable del contingut de les obres del concurs.

- Participació i premi de persones menors d'edat: en cas que una persona menor d'edat reba algun dels premis, haurà d'aportar per al cobrament del mateix un justificant signat del seu pare, mare o tutor/a legal indicant la seua conformitat amb aquesta participació i cobrament del premi.

- Participació de persones menors de 13 anys: en cas que la persona participant siga menor de 13 anys, el vídeo haurà de ser pujat a TikTok a través del compte d'una altra persona, de 13 anys o més, que consenta el seu concurs (TikTok no permet als menors de 13 anys tindre compte propi). En cas de premi la persona haurà de presentar igualment el justificant esmentat en el punt anterior.

- Participació grupal: en cas que l'obra siga un treball conjunt de més d'una persona (realitzat per un grup, una classe, etc...) haurà de ser presentat per una única persona responsable, que amb caràcter general serà qui realitze la inscripció. Si es desitja, es pot indicar en comentaris d'aquest formulari les especificacions corresponents sobre els qui són totes les persones creadores de l'obra.

- Acceptació de les bases: La participació en aquest concurs a través del seu formulari d'inscripció implica l'acceptació de tots els apartats de les presents bases, així com la resolució, per part de l'organització, de qualsevol qüestió no prevista en aquestes.

- Qualsevol dubte respecte a aquestes bases o les formes de participació en el certamen pot ser referida a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. .

- FORMA DE PARTICIPACIÓ -

Per a optar als premis ÉS NECESSARI SEGUIR AQUESTS DOS PASSOS:

1. Puja el teu vídeo a Tik Tok amb les etiquetes #Madridporlaigualdad i #rodandoporlaigualdad. És IMPRESCINDIBLE que el teu compte siga PÚBLIC (si és privada no podrem veure el teu vídeo).
Cal emplenar el formulari previst en la web de l'Ajuntament de Gandia.
TNS
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database