Tus Noticias de La Safor

Oliva rep la distinció com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana de mans de Francesc Colomer

Oliva rep distincio Municipi turistic C. ValencianaEl secretari autonòmic de turisme Francesc Colomer va lliurar aquest dilluns 13 de març a l'alcaldessa d'Oliva Yolanda Balaguer, el distintiu de "Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana" i va assenyalar que ", l'esforç col·lectiu, la victòria d'equip, la compenetració de moltes voluntats a l'hora de situar a Oliva d'acord amb la nova Llei de Turisme, oci, hospitalitat i l'Estatut del Municipi Turístic, que és molt més exigent des del punt de vista de quin és la ciutat turística, que és la primera línia de defensa d'un municipi turístic d'acord amb uns paràmetres que tracten de premiar la proactivitat, no sols es valora el nombre de pernoctacions i visitants, sinó hi ha altres coses que m'agrada subratllar, com el fet de tindre una Estratègia Turística, saber on i com vols anar i per tant tindre una cogobernanza amb el sector, fer participar a la ciutadania i al sector organitzat amb el que és l'estratègia de la ciutat, tindre un producte turístic de primer ordre, promocionar-lo, tractar de canviar la sala de màquines de la governança turística, destinació turística intel·ligent, estar en la xarxa DTI, en definitiva tindre la voluntat manifesta de voler ser una ciutat turística". Va afegir que " Oliva ha complit, això no ho regala ningú i té un Pla de Sostenibilitat en el marc dels Next Generation, la qual cosa és una oportunitat per a connectar amb el turisme que ve, que triarà destins que hagen fet els deures".
Colomer ha explicat que en el nou estatut del municipi turístic de la Comunitat Valenciana "no sols compten els criteris quantitatius, sinó que també es té en compte tindre una estratègia turística, la lluita contra l'intrusisme, l'accessibilitat, l'hospitalitat, o la intel·ligència turística". Així mateix, Francesc Colomer ha recordat que els destins amb la condició de municipi turístic "tindran una vinculació amb el fons de municipis turístics".
L'alcaldessa d'Oliva Yolanda Balaguer va dir que el distintiu "és molt ben acollit per la ciutat. Aqueix viatge a Ítaca és el viatge i no sols l'objectiu. És de justícia reconéixer que des del Departament de Turisme s'ha treballat a fons, per a complir amb tots els objectius que eren uns grans reptes. I posar en valor tots els departaments que han estat implicats en el procés, que fan que les platges funcionen amb les banderes blaves, el salvament i tot". De fet també han participat departaments com el de modernització administrativa, que va treballar els plecs per a contractar el DTI (Destí de Turisme Intel·ligent) i ha puntuat tindre facilitats amb el gestor d'expedients o el Pla Director de Smart City i Cultura i Treballat per a aconseguir les Q de qualitat als Museus i donar-li un prestigi d'àmbit nacional a aquests.
Kino Calafat va afegir que "sembla que no, però ha costat moltíssim. Gràcies a Francesc que ha vingut a donar-nos el reconeixement. Des del primer dia volíem veure on podíem arribar i ens ha donat suport la Conselleria i la Generalitat. Hem seguit el camí adequat per a complir els objectius i marcar-se un demà. Continuarem treballant perquè el turisme d'Oliva siga tan bé com siga possible dins de la Comunitat Valenciana".
Colomer va signar en el Llibre d'Honors d'Oliva
El secretari autonòmic de turisme Francesc Colomer va ser convidat per l'alcaldessa d'Oliva Yolanda Balaguer a escriure en el Llibre d'Honors de la ciutat i va assenyalar que era un gran honor per a ell signar en aquest llibre "el dia del deslliurament del reconeixement d'Oliva com a Municipi Turístic. Gràcies pel vostre compromís. Recordeu sempre que el turisme elimina davanteres, ser tolerants, oberts, hospitalaris que és la base del turisme i un món més just i habitable. Sempre em consideraré un dels vostres. Una forta abraçada d'estima".
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database