Tus Noticias de La Safor

Arranquen els actes del 25 Aniversari del Conservatori Josep Climent d'Oliva amb un concert extraordinari

Bona tots Apertura 25 Aniversari FILEminimizer

El Conservatori Professional de Música Josep Climent va iniciar els actes del 25 Aniversari coincidint amb la celebració del dia de Santa Cecilia, patrona de la música, amb un acte que va reunir els quatre directors que ha tingut el centre, les autoritats locals encapçalades per l'alcaldessa Yolanda Balaguer i l'edil d'educació Ana Morell, l'edil d'educació de Gandia Carmen Fuster, el director general de formació professional i ensenyaments de règim especial de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport Manuel Gomicia i els tres alumnes premiats de l'anterior curs educatiu, entre altres.
Gomicia en el seu parlament va reconéixer que "el Conservatori té la sort de celebrar els 25 anys, és important per a Oliva i per a la Safor i això és sobretot gràcies a la labor de l'equip de professionals del centre, de l'alumnat que recorda el seu pas pel mateix i ha suposat un canvi per a la societat. Felicitar-vos per la labor ben feta". A més va anunciar que la Conselleria d'Educació és conscient de les necessitats de l'ampliació del centre "i en breu es podrà licitar el Edificant que necessiteu per a donar cabuda a l'alumnat que té el mateix".
L'acte va congregar per primera vegada als exdirectors del centre Luís Sanjaime, entre els anys 1997 i 1998, Juan Manuel Sapiña l'any 1999 i José Vicente Oliver, director entre l'any 2000 i el 2016 i José Tomás Estornell l'actual màxim responsable del centre des de l'inici del curs 2016-17 qui va agrair a tots els que han fet possibles aquests 25 anys del centre tant des de l'àmbit educatiu com des del polític i va explicar alguns dels actes que tindran lloc en aquest 25 Aniversari, com el concert solidari amb un cor de xiquets i xiquetes africans, la primera Setmana Musical d'enguany, el Nadal Tubes, el West Side Story que es farà al costat de l'IES Vall de la Safor de Vilallonga, una adaptació de la sarsuela La Gran Via o el concert de clausura a més de l'estrena de la peça encarregada al professor Joan Alborch.
A més es va premiar el treball de tres alumnes extraordinaris del centre en l'anterior curs educatiu. Es tracta d'Alba Cantos Peiró en la modalitat de piano, Joan Mestre Cardona, també en la modalitat de piano i María Ferrer Ivanova en clarinet, que no va poder ser present i ho va recollir el seu pare Carlos Ferrer.
El professor i pintor Carlos Navarro va fer lliurament en aquest acte al Conservatori d'Oliva d'un gran quadre seu denominat "Nit de màgia en Hoher Market", una plaça de Viena que va ser destrossada per la guerra, amb una fantasia en la qual Mozart explicava els detalls abans de l'estrena de "La flauta màgica" a grans artistes contemporanis com Richard Strauss, Mariana Martínez, Ludwig van Beethoven i Franz Schubert.
L'acte d'obertura del nou curs educatiu 2022-23 i inici del 25 Aniversari va concloure amb un concert extraordinari de la Banda Simfònica del CPM "Josep Climent" d'Oliva sota la direcció del mestre Vicent Simó en la qual es van interpretar les peces "10 anys de contraban" del propi V.Simó, pasdoble dedicat als contrabandistes d'Ador, "Poeta i vilatà"(Obertura) de F. Von Suppé, "Oregon" de Jacob de Haan i per a acabar "The Legend of Maracaibo" de J.A. Pina.
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database