Logo
Imprimir esta página

Paelles populars i berbena al Multiusos Vergeret divendres i musical Alicia i concurs de disfresses amb La Pato dissabte a Tavernes

  • Jueves, 15 Septiembre 2022 13:55
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

REcta final festes tavernes

Dintre la programació de Festes de Tavernes divendres a les 12 hores exhibició de colpbol amb el Centre Ocupacional La Valldigna al Pavelló Carlos Pellicer. A partir de les 20,30 hores repartiment del recapte de les paelles a la zona habilitada en la zona Vergeret. A les 21,30h. sopar popular de paelles.Actuació de la Mónaco Party a les 0,30 hores en el Multiuos Vergeret.
Dissabte 17 a les 9,30 hores Trotukà taller de formació al Multiusos Vergeret. A les 9,30h. Master Clss de Zumba al Passeig del País Valencià, A les 11h. activitat infantil "juganbescs"al Passeig del País Valencià, A les 13,30h. Trotukà macrobatucada al Passeig del P.Valencià i a la Plaça Major.
A les 18,30h. Musical Alicia al País de les Meravelles al Passeig del P. Valencià, a les 0h.animació a càrrec de l'Acadèmia de ball Feel Dance a la Plaça Major.
A les 0,30 hores Concurs de Disfresses amb l'orquestra La Pato a la Plaça Major.
TNS
Tavernes
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database