Tus Noticias de La Safor

Oliva inicia aquest cap de setmana les Festes de Sant Francesc d’Assís, el seu patró

Cartell festes S.Francesc 2022

- La programació festiva començarà el pròxim dissabte amb el pregó
- La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha agraït el treball dels festers i festeres de Sant Francesc per organitzar nombroses activitats per a tots els públics

Oliva celebra la festivitat del seu patró, Sant Francesc d'Assís, amb nombroses activitats festives i litúrgiques. El pròxim dissabte, 17 de setembre, a les 11 hores, tindrà lloc el pregó i la cercavila. L'itinerari eixirà des de la Parròquia de Sant Francesc, per carretera de Pego, Comte d'Oliva, Montaner, Niño, Natzaré, Verge del Carme, plaça de l'Església, Hospital, plaça de l'Ajuntament, carrer Major, Loygorry, passeig de Juan Carlos I, Gregori Maians i Monges Clarisses.

Els actes continuaran el pròxim dissabte, 24 de setembre, a les 19 h, amb el trasllat de la imatge de Santa Clara des del Monestir de les Monges Clarisses fins a l'església de Sant Francesc. I a les 21.30 h, tindrà lloc el sopar solidari i discomòbil, al carrer de Sant Ignasi de Loiola.

Seguidament, el divendres 30 de setembre, a les 21 hores, es realitzarà el ball de la Dansà d'Oliva al carrer del Niño. I per finalitzar, a les 23.30 hores, tindrà lloc el tradicional Cant de l'Aurora, amb la concentració al Centre Parroquial de Sant Francesc. L'itinerari del Cant de l'aurora partirà des de la Parròquia Sant Francesc, per Raconada de les Ermites, Monges Clarisses, Reis Catòlics, Natzaré, Verge del Carme, plaça de l'Església, Església, Aula, les Torres, Sant Cristòfol, plaça de Sant Roc, Abadia, les Tendes, Sant Vicent, Verge del Rebollet, Sant Vicent, Barranc, Alejandro Cardona, plaça de Joan Baptista Escrivà, Convent, Poeta Querol, Salvador Mestre Parra, Monges Clarisses, Calixt III, Zorrilla, Raconada de les Ermites, carretera Pego i per carrer de la Creu.

Les festes en honor al Patró d'Oliva continuaran dissabte, 1 d'octubre, a les 11 hores fins a les 14 hores, amb jocs tradicionals, cucanyes i activitats infantils a la placeta del Riuet dels Frares. I a les 12 hores, se celebrarà el concurs de paelles populars al carrer de Santa Cecília.

Diumenge, 2 d'octubre, a les 10 hores, tindrà lloc la Festivitat de Sant Francesc d'Assís, patró d'Oliva. Començarà a les 10 hores, amb una cercavila per recollir als festers, festeres i la corporació municipal. La concentració i l'eixida serà de la plaça Casa d'Alonso, per arribar a recollir la corpoació i finalitzar a la Parròquia de Sant Francesc.

Seguidament, a les 19.30 h, es realitzarà la solemne Processó en honor a Sant Francesc d'Assís, patró d'Oliva. L'itinerari serà: Parròquia, La Creu, Calixt III, Manuel de Falla, Dr. Alexandre Fléming, Monges Clarisses, carretera de Gabriel Ciscar, Niño, Montaner, Comte d'Oliva, Santa Cecília, Elca, carretera de Pego, raconada Ermites i la parròquia de Sant Francesc d'Assís.

En finalitzar, i abans d'entrar les imatges de Santa Clara i Sant Francesc, es dispararà un castell de focs d'artifici per la pirotècnia Borredà, que s'emplaçarà a la Raconada de les Ermites.
Després hi haurà un vi d'honor al carrer de Sabin i Salk.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha explicat que els festers i festers de Sant Francesc d'Assís han realitzat un treball molt intens per organitzar nombroses activitats que involucren a tots els veïns i veïnes. Des dels xiquets, amb unes jornades lúdiques infantils, passant pels més joves I com no, a la gent més gran. "Vull felicitar a la junta directiva, als presidents, Miquel Miñana i Silvia Castillo, i a tots els festers i festeres pel seu esforç I dedicació." Ha afirmat la regidora de Festes.
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database