Tus Noticias de La Safor

La prova degana de triatló de la Comunitat Valenciana, trasllada la seua data de celebració, de setembre a maig de 2023

triatlonoliva-1702

El director tècnic del Triatló Oliva, Toni Cots i la regidora d'Esports, Yolanda Navarro, es reunien aquesta setmana i decidien ajornar la prova degana de Triatló de la Comunitat Valenciana, per a maig de 2023.

Toni Cots explicava que "després de valorar detingudament les propostes i condicionants, que amb sols 115 participants, hem considerat que no era prudent mantindre la convocatòria prevista per al pròxim 18 de setembre, ja que resulta inviable, per la seua complexitat i la costosa infraestructura del dispositiu organitzatiu". A més, assegurava que s'ha informat d'aquests fets als municipis col•laboradors, Pego, Ràfol d'Almúnia i Sagra, i organismes oficials, DGT, Governació, Federació Triatló CV, Capitania Marítima, Demarcació de Costes, SEM i altres departaments municipals, que possibiliten la seua organització, així com patrocinadors i associacions col•laboradores, com ara Moto Event Safor, Angeles Verdes, Protecció Civil Oliva, Creu Roja Oliva, Club Nàutic Oliva, Fundació Espurna, Junta Local AECC, Associació Veïns de la Platja d'Oliva...

La regidora d'Esports, Yolanda Navarro afirmava que "s'ha de remarcar la proliferació de proves similars, que augmenten l'oferta i saturen el calendari de competicions. És per això que s'ha decidit ajornar aquesta edició, per continuar oferint una prova en un entorn i amb un circuit molt especial i característic, que la converteix en un esdeveniment únic."

A més, Yolanda Navarro assegurava que amb les condicions actuals, li restaria excepcionalitat a la prova degana de Triatló de la Comunitat Valenciana i l'objectiu del Triatló Oliva i de l'ajuntament és que siga un referent esportiu.

Cal destacar que amb la recuperació del circuit clàssic, per poblacions com Ràfol d'Almúnia i Sagra i els seus ports, implicava molts més recursos que en altres edicions. Per aquest motiu, l'organització ha decidit traslladar la Degana per a l'any 2023. Des de l'organització s'avisarà als/les participants que aquesta edició queda suspesa i s'organitzarà conjuntament la temporada vinent amb el X Aniversari del 113 MD "Capità de la Vangvarda" que se celebrarà en maig del 2023 per sumar esforços i optimitzar tot el dispositiu necessari amb la recuperació del circuit clàssic i l'objectiu d'aconseguir una major participació.

Els i les triatletes podran disposar de reserva per a 2023 automàticament, oferint-los triar entre les dues modalitats mitja distància i Olímpic + com a compensació i/o el reemborsament de la seua inscripció. Informar que les inscripcions per al X Aniversari del capità s'obrin en breu i inclouran les dues modalitats, recuperant per a ambdues el circuit clàssic. Tota la informació ampliada es publicarà en web i s'enviarà per correu electrònic a tots els participants, les persones i organismes interessats.

Oliva tornarà al 2023 a ser el bressol del Triatló de la CV amb la Degana i el X Aniversari del Capità junts. Des de l'organització han afirmat que "treballarem de valent per aconseguir que aquest esdeveniment tan arrelat a Oliva i la CV, siga Declarat Bé Cultural d'Interés Autonòmic."
TNS
Oliva
Esports

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database