Logo
Imprimir esta página

L’Ajuntament de Tavernes inicia la fumigació amb dron contra els mosquits

  • Jueves, 23 Junio 2022 16:06
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Control plagues 4

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat la fumigació amb dron en diferents zones humides de difícil accés del poble i la platja, per a millorar amb este programa pilot de polvorització els resultats contra les plagues de mosquits i altres insectes.

Entre els punts on s'ha dut a terme la fumigació amb dron hi ha els voltants del riu Vaca, els ullals i les zones verdes humides de la platja. Esta fumigació complementa la polvorització ordinària que té lloc durant la resta de l'any a Tavernes i que s'intensifica en temporada estival.

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que "polvoritzar amb dron facilita la fumigació i permet arribar a totes les zones de concentració de mosquits i insectes amb més rapidesa. La fumigació amb dron continuarà amb diferents passades la pròxima setmana i durant els mesos de juliol i agost".
TNS
Tavernes
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database