Tus Noticias de La Safor

Nàix Ludo-Platja Olivia per la conciliació en estiu

AF INSTAGRAM ludoplatja2

Oliva Concilia va creixent per oferir més serveis a les famílies; després de la ludoteca OLiViA, l'Espai OLiViA, els tallers a les biblioteques i Estiu Olivia, ara l'Ajuntament d'Oliva, a través del Departament de Benestar Social, presenta LUDO-PLATJA OLiViA.

Des que es van posar en marxa els serveis d'Olivia, han ajudat a conciliar a una mitjana de 80 famílies en Pasqua, al voltat de 40 famílies a les vesprades i els dissabtes. D'altra banda, els tallers a les biblioteques i Estiu OLiVia han penjat el cartell de complet en les seues inscripcions.

Per tot això, la Regidoria de Benestar Social ha continuat treballant en el programa Oliva Concilia, per a incloure a LUDO-PLATJA OLiViA i poder ajudar a les famílies per als pròxims períodes de vacances escolars a la platja Oliva.

Ludo-platja OLiViA va destinada a xiquets i xiquetes escolaritzats a Oliva i en edats compreses entre 3 i 14 anys. El servei s'iniciarà l'1 de juliol de 2022 i finalitzarà el 31 agost de 2022. L'horari de realització serà de dilluns a dissabtes d'11 h a 13 h.

La LUDO-PLATJA OLiViA està ubicada a la zona de la plaça d'Europa, en concret a la platja Pau de Pi, al costat de la Creu Roja. Aquest servei serà gratuït. No cal inscripció prèvia.

"Des de l'Ajuntament hem volgut treballar per tal d'oferir un ventall de possibilitats a les famílies d'Oliva, a l'hora de conciliar la jornada laboral amb les tasques de cura dels xiquets i xiquetes, més enllà de la jornada escolar, durant l'època estival. Ho fem, a més a més, de forma gratuïta a través d'OliVia, un servei de ludoteca que ha funcionat molt bé fins ara, i que ha sigut ben rebuda per part de la ciutadania." Ha declarat l'alcaldessa d'Oliva, Yolanda Balaguer. "Apostem i apostarem sempre per afavorir i prioritzar el benestar de les persones, dels i les més menudes i dels pares i mares, i aquesta acció és un exemple més del compromís que tenim amb la igualtat entre homes i dones, la corresponsabilitat i conciliació familiar" ha assenyalat.

D'altra banda, Yolanda Navarro, regidora de Benestar Social comenta: "Oliva Concilia ha estat fruit de la gran tasca del departament, al personal funcionari d'aquest ajuntament, i a la col•laboració de totes les famílies d'Oliva que han possibilitat un espai públic gratuït de ludoteca per a aquest estiu. Fins ara OliVia ha estat tot un èxit, amb una gran participació de famílies que acudeixen a la ludoteca pública per poder conciliar, sabedores totes que els seus xiquets i xiquetes estan ben atesos i s'ho passen d'allò més bé gràcies a les professionals del centre". També ha comentat que "la gent d'Oliva té la tradició de viure a la platja els mesos d'estiu i aquest servei complementa a Estiu Olivia, aportant tallers i diversió a vora mar."

Aquest projecte s'emmarca dins del Pla Corresponsables que promou la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere, del Ministeri d'Igualtat, que pretén aconseguir un suport específic de les necessitats de conciliació de les famílies amb xiquetes, xiquets i joves menors de 14 anys.
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database