Logo
Imprimir esta página

Oliva celebra la Nit de Sant Joan com a cloenda de la Fira de Fires

  • Martes, 21 Junio 2022 15:18
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Cachondeo party

Aquest dijous 23 de juny, a les 00 h, la regidoria de Festes, encapçalada per Yolanda Navarro ha organitzat una gran festa per celebrar, com es mereix, la nit de Sant Joan, amb la qual es tanca la programació prevista de la Fira de Fires 2022.
A la plaça Europa de la Platja d'Oliva, els assistents podran gaudir de la Macrodiscomòvil 'Cachondeo Party'. A més, d'un espectacle de confeti, foc gelat, llança camisetes, animació...
Amb les intervención de Eric Benavent sax live, Javi Mengu DJ i Ivan Reig DJ.
La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha explicat que la celebració de la Nit de Sant Joan és importantíssima per a l'Ajuntament d'Oliva i en aquesta edició s'ha buscat potenciar aquesta festa amb una gran discomòbil.
AVISOS I RECOMANACIONS:
- No es podrà accedir a la zona dunar. Precaució màxima amb aquesta zona que està protegida.
- Sols es podran dur a terme activitats a les platges urbanes d'Oliva.
- Heu d'anar amb compte amb el que cremareu. Han de ser coses que deixen brasa, sobretot de fusta. Recordeu que aquesta nit està prohibit cremar, a la platja, plàstics i fustes que porten metall (palets amb claus, etc.)
- No hi cremeu papers ni teixits, perquè el vent els pot enlairar.
- No hi utilitzeu mai bidons, llaunes o esprais, ja que poden explotar, ni pneumàtics ni plàstics, pels seus efectes contaminants.
- En general, feu la foguera menuda i, si sobren materials, aneu-los-hi afegint a poc a poc. Encara que siga més lent i menys espectacular, heu d'encendre la foguera per diferents focus, de paper, de palla, etc. No hi feu servir mai gasolina ni qualsevol líquid inflamable.
- Quan acabeu de sopar, recolliu-ho tot en borses i deixeu-les en papereres o en contenidors, perquè facilite la feina del personal de neteja. No s'hi oblideu del reciclatge!
- En cas d'accident, podeu avisar al 112 (Emergències) o al 962 85 02 50 (Policia Local Oliva)
Tot ho fem en benefici de la FESTA. Gràcies per col·laborar-hi
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database