Tus Noticias de La Safor

Eva Pellicer Morant será la Padrina de la Setmana de Gandia 2023 i Cambrera de Crist Ressucitat

Eva Pellicer Morant

La Setmana Santa de Gandia inicia el nou exercici amb el nomenament de la nova Padrina de la Setmana de Gandia 2023 i Cambrera del Crist Ressuscitat.

Després de la reunió realitzada amb els Germans Majors s'ha fet públic que Eva Pellicer Morant serà la màxima representant de la Setmana Santa de Gandia per al pròxim exercici.

Eva Pellicer Morant és confrare de la Germandat de la Verge de la Soledat, de la qual ha sigut la seua Cambrera durant el període 2017-2020.

Per tant, serà la tercera dona en la història de la Germandat de la Verge de la Soledat que ostente el càrrec després d'Inmaculada Bañuls en 1986 i Miryam Velázquez en 2005. Això suposa que després de 18 anys des de l'últim nomenament la citada Germandat tornarà a tindre a la màxima representant de la Setmana Santa gandiana.

Per a Eva Pellicer, Padrina de la Setmana Santa de Gandia 2023 "ser la nova Padrina de la Setmana de Gandia 2023 i Cambrera del Crist Ressuscitat és el major privilegi que podré tindre mai com a confrare i gandiana. Sent el pes de la responsabilitat de representar a la Setmana Santa amb major activitat i projecció de la Comunitat Valenciana. Des de ja mateix em pose al servei de totes les Germanor de la ciutat."

Per a Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germandat "comença un nou exercici de la Setmana Santa de Gandia i ho fem amb el nomenament de la màxima representant de la Setmana Santa. Eva Pellicer té una dilatada trajectòria dins del nostre col·lectiu i ha estat també vinculades a dos elements fonamentals de la Setmana Santa gandiense com és la seua acció social i també l'apartat divulgatiu i cultural".

L'Alcalde Gandia José Manuel Prieto rebrà aquest dimecres a l'Ajuntament de Gandia a Eva Pellicer i a Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia.

Finalment, la Setmana Santa de Gandia comunica que el pròxim 8 de juliol tindrà lloc l'acte de petició en el qual Eva Pellicer acceptarà als jardins de Foment AIC el càrrec de Padrina de la Setmana de Gandia 2023 i Cambrera del Crist Ressuscitat.

 

Eva Pellicer Morant naix a Gandia el 25 d'abril de 1968 en el si d'una família d'arrels religioses, ja que la seua mare va ser membre del grup d'Acció Catòlica de la Parròquia de Sant Nicolás de Bari del Grau de Gandia.

Va estudiar en el Col·legi María dels Àngels Suárez de Calderón, pertanyent al cor que participava en totes les celebracions de la Parròquia des de la primerenca edat de nou anys.

Posteriorment, va realitzar els estudis de Tècnic Superior en Educació Infantil en l'Institut Ves-los e Vents del Grau de Gandia i en l'actualitat treballa com a educadora en la Escoleta Infantil Municipal del Grau de Gandia.

Va ser catequista Júnior i ara pertany al Consell Pastoral de la Parròquia de Sant Nicolás en el Grup de Litúrgia.

Actriu de teatre amateur, ha pertangut als grups de Teatre Sotavent i Lletraferits, en aquest últim participe desinteressadament durant sis anys en el Teatre Solidari que s'organitza des de la Setmana Santa per a recaptar fons per a acció social. També va participar durant diversos anys, interpretant a la Mare de Déu, en el Viacrucis Vivent de la Germanor del Sant Sopar.

És confrare de la Germandat de la Verge de la Soledat amb la qual ha participat activament en la Setmana Santa, sent Cambrera des de 2017 fins a 2020 i membre de la Junta Rectora de la mateixa en aquest període. També és confrare de la Germandat del Davallament.


TNS
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database