Logo
Imprimir esta página

L’Escola de la Terra del CDR la Safor organitza la jornada “El sector primari és prioritari” sobre experiències, oportunitats i aprenentatges rurals

  • Lunes, 20 Junio 2022 13:25
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

jornades-22juny-web

El CDR la Safor, a través de l'Escola de la Terra, organitza una xerrada per reivindicar la importància del sector primari i per mostrar les diferents eixides laborals que presenta la producció alimentària i la custòdia del territori.
A l'acte hi haurà tres ponents de la Safor i la Marina: Cento Borrull, del Bancal de Cento horta agroecològica, que parlarà de totes les opcions de producció agrícola que existeixen dins del sector; Marc Fuster, que parlarà de la importància de la ramaderia extensiva en la producció alimentària i la custòdia del territori; i Carles Hostalet, que exposarà com des de l'Associació Mercat del Riurau de Jesús Pobre van emprendre la tasca de recuperar un cultiu històric de la Marina, el blat, a través del projecte "Blat de la Marina".
La xerrada serà el proper dimecres 22 de juny, a les 19 hores, a l'Escola FP La Safor de Beniarjó (carrer de sant Marc, 10). L'entrada és lliure.
L'Escola de la Terra també ha organitzat una segona trobada per al dia 29 de juny, dins de les jornades "Emprenedoria rural adaptada a la comarca", subvencionades pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030.
TNS
Beniarjó
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database