Logo
Imprimir esta página

Salut pública d'Oliva actúa contra el mosquit tigre i les panderoles

  • Lunes, 20 Junio 2022 10:34
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

mujer-enojada-mata-insectos-spray-quimico 160308-3824

Durant els mesos de maig i juny s'han estat realitzant, i continuen realitzant-se, treballs de control i manteniment enfront de la panderola i els rosegadors en el clavegueram públic de la ciutat d'Oliva. Aquestes actuacions s'han realitzat des de l'Àrea de Salut Pública d'Oliva, i s'informa que els treballs han consistit en l'aplicació de productes biocides dirigits als pous del subsol per fer contacte amb les panderoles.

En aquest procés, quan hi ha presència moderada d'aquest insecte, és habitual que alguns individus afectats pel producte, vulguen eixir per orificis i embornals fugint de la zona d'acció del biocida mentre moren.

Encara que les tasques de prevenció es realitzen tapant els orificis i les dilatacions del pou, és comú que utilitzen embornals connectats per eixir.

Des del Departament de Salut Pública han volgut recordar a la població que es pot contactar amb l'Ajuntament d'Oliva per atendre queixes i suggeriments dels ciutadans a través del correu electrònic ( Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. ) o del telèfon de l'ajuntament (962 850 250).

TNS
Oliva
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database