Logo
Imprimir esta página

Gandia posa en marxa a Madrid la campanya de comunicació més ambiciosa

  • Viernes, 13 Mayo 2022 22:21
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Gandia promociona en Callao

Aquesta setmana s'ha encetat a la Gran Via de Madrid la campanya de comunicació més ambiciosa que ha realitzat Gandia amb la finalitat de promoure la ciutat en tots els seus àmbits: cel, mar i terra. Així ho ha detallat a roda de premsa el regidor de Turisme, Vicent Mascarell.
"Aprofitant que és Sant Isidre i que Madrid és la protagonista, hem posat en marxa aquesta campanya", ha afirmat Mascarell. A banda, ha afegit que no és casualitat que s'haja programat per aquesta temporada i en aquesta zona ja que "Madrid és el principal emissor de visitants que venen a Gandia i solen definir on van vora dos mesos abans de les vacances".
Aquesta campanya s'inicia al cor de la ciutat –plaça Callao i Gran Via- i tindrà continuïtat en el metro de Madrid en els propers dies. Durant un mes i mig es promocionaran quatre continguts essencials: la platja Nord, la platja de l'Auir, la gastronomia amb la fideuà i els Borja i el seu emblema, el Palau Ducal. L'impacte que es preveu d'aquesta campanya de distints formats es que puga arribar fins a 3 milions de persones.
TNS
Gandia
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database