Logo
Imprimir esta página

Gandia rep altres 600.000 euros per a la millora dels polígons industrials Alcodar, Benieto i El Rajolar

  • Jueves, 12 Mayo 2022 15:34
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

 AO 7630 copiajpoligons

• La millora del subministrament d'aigua i pressió; substitució de canonades; ampliació del carril bici; més accessibilitat. Són algunes de les actuacions que es portaran a terme a partir de la subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible a través de l'IVACE.

• La col•laboració públic-privada entre l'Ajuntament de Gandia i les empreses i associacions dels polígons de la ciutat continua dins el Pla Estratègic Municipal «Polígons 4.0». Amb l'objectiu d'adaptar-los a la llei valenciana que regula les àrees industrials i aconseguir la màxima nota com a Àrees Industrials Avançades.

Gandia, 24 de març 2021.- Aquest és el quart any que la Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), concedeix una subvenció als polígons de Gandia. Quasi 600.000 euros aniran destinats a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis de les àrees industrials Alcodar, Benieto i El Rajolar. Així ho han explicat en roda de premsa el vicealcalde i regidor d'Urbanisme, Josep Alandete; la regidora de Polítiques Econòmiques i Indústria, Vicenta Ferrer; el president de l'Associació d'Empresaris Ciutat del Transport (AECiT), Josep Martí; i el representant de l'Associació d'Empresaris de la Safor (AES), Juan Pablo Tur.

Tal com ha indicat la regidora, l'ajuda acull els polígons Alcodar i Benieto i, com a novetat d'enguany, s'inclou també el recentment reconegut polígon de El Rajolar. «Farem actuacions en ells. Es destinen per al d'Alcodar 200.000 euros, per a Beneito 200.000 euros i per a El Rajolar 186.490 euros», ha detallat. D'aquesta manera, la subvenció dona suport a una línia d'actuacions que es realitzaran per tal de resoldre les mancances i necessitats d'aquestes àrees industrials. «Gràcies a les inversions dels darrers anys hem pogut fer una remodelació i una modernització de tots els polígons que d'altra manera no haguérem pogut fer», ha agregat.

La inversió s'emmarca dins del Pla Estratègic Municipal «Polígons 4.0», el qual té la finalitat d'adaptar-los a la llei valenciana que regula les àrees industrials i aconseguir així la màxima nota com a Àrees Industrials Avançades. «La Conselleria subvenciona quasi el 99% de les actuacions per tal de cobrir les necessitats dels diferents polígons», ha assenyalat Alandete. Així, una de les demandes d'aquesta àrea és la millora de subministrament de l'aigua i la pressió; i la nova connexió perimetral i substitució de canonades en la zona de El Rajolar, la qual influeix també en el polígon Benieto.

La principal actuació d'Alcodar se centra en la seua accessibilitat, per la qual cosa s'adaptarà l'actual entrada des de l'avinguda de València per als vianants i els usuaris del carril bici que també es realitzarà a la zona. A més, en la línia de reformes dels altres polígons, també es portarà a terme un sanejament i reparació interior o substitució de les canonades per a augmentar la capacitat de la xarxa i millorar la captació de pluvials. Segons ha explicat el vicealcalde, la subvenció de l'IVACE repercutirà també en l'ampliació del carril bici, l'enllumenat d'aquest espai i en l'habilitació de zones verdes.

Per la seua banda, els representants de AES i AECiT han volgut agrair la tasca de l'Ajuntament. «Aquesta col•laboració públic-privada demostra un clar èxit per arribar a un punt en comú seguint les pautes del Pla Estratègic de Polígons 4.0.», ha manifestat Tur. D'igual manera, Alandete ha assegurat que «el desenvolupament industrial és imprescindible per fer de Gandia una ciutat equilibrada econòmicament, això no seria possible sense l'ajuda de les empreses i les associacions».

TNS
Gandia
Noticies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database