Tus Noticias de La Safor

La Guàrdia Civil desarticula un laboratori de marihuana en el terme municipal de Simat de la Valldigna

FOTOZinzanoSimat

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de 3 homes de 19, 25 i 30 anys, de nacionalitat albanesa, pels delictes contra la salut pública (tràfic de drogues), pertinença a organització criminal i desobediència en la pedania dels Foies, pertanyent al municipi Simat de la Valldigna

En el domicili es van intervenir més de 500 quilograms de marihuana, un envasador industrial, diverses borses de segellament al buit i una balança de pesatge de grans dimensions.Els agents es van adonar que les diferents estades de la casa havien estat utilitzades per a formar un laboratori de marihuana. El Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Sueca ha decretat l'ingrés a la presó, sense fiança, de 2 dels detinguts

La Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna, en el marc de l'operació "ZINZANO", va desarticular una organització criminal dedicada al tràfic de drogues i va procedir a la detenció de 3 homes de 19, 25 i 30 anys, de nacionalitat albanesa, en la localitat de Simat de la Valldigna.
L'operació va començar el mes de novembre del passat any, quan agents de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna van tenir coneixement d'una possible plantació de marihuana a l'interior un habitatge en la pedania dels Foies, pertanyent al municipi Simat de la Valldigna.
El 15 de novembre, els investigadors es van personar en el domicili ressenyat. Els agents es van adonar que diverses persones, en visualitzar als guàrdies civils, no van dubtar a fugir per la part posterior de l'habitatge.
Davant aquest fet, els agents van accedir a l'interior del domicili per a comprovar si s'estava cometent un robatori en aquest mateix instant. Els investigadors van visualitzar diversos sacs d'escombraries de gran capacitat plens de cabdells de marihuana. També van trobar a 2 persones ocultes, les quals van ser acompanyades a l'exterior de la casa i, posteriorment, es va procedir a la seva detenció.
Quan els investigadors es disposaven a realitzar el trasllat dels detinguts a les dependències policials, van observar com s'aproximava un vehicle a l'habitatge. Quan el conductor del cotxe va distingir als guàrdies civils, va realitzar una sèrie de maniobres brusques per a intentar marxar-se del lloc, finalitzant el seu intent de fugida amb el xoc del vehicle contra un arbre. Els agents, immediatament, després de comprovar que l'autor no tenia cap lesió, va ser detingut.
L'endemà, els investigadors van realitzar una entrada i registre en aquesta casa autoritzada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Sueca. En el va domiciliar es van intervenir més de 500 quilograms de marihuana, un envasador industrial, diverses borses de segellament al buit i una balança de pesatge de grans dimensions.
Els agents es van adonar que les diferents estades de la casa havien estat utilitzades per a formar un laboratori de marihuana. El menjador i una de les habitacions funcionaven com un complex assecat per a les plantes. Una segona habitació era utilitzada per al tamisat i separació del pol·len dels cabdells. Una altra estada estava destinada a la manicura bàsica de les branques seques, embutxacat, separació i magatzematge dels cabdells.
Finalment, la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna va procedir a la detenció de 3 homes de 19, 25 i 30 anys, de nacionalitat albanesa, pels delictes contra la salut pública (tràfic de drogues), pertinença a organització criminal i desobediència en la pedania dels Foies, pertanyent al municipi Simat de la Valldigna.
Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Sueca, que ha decretat l'ingrés a la presó, sense fiança, de 2 dels detinguts.
TNS
Simat de la Valldigna
Notícies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database