Logo
Imprimir esta página

Gandia celebra el sorteig de la campanya de Nadal del comerç de la ciutat

  • Miércoles, 12 Enero 2022 19:42
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

 AO 9447 copiasorteignadal

Aquest dimecres pel matí, a les instal•lacions de Foment AIC, ha tingut lloc el sorteig de 'La campanya de Nadal del comerç de la ciutat'. S'han repartit 10 mil euros en més de 40 premis entre els participants de la rifa, que podran gaudir de la seua corresponent prima per comprar als comerços adherits. "A moltes cases hui tornaran a vindre els Reis Mags. Traure'm les paperetes per associacions i farem un llistat dels premiats", ha declarat Vicenta Ferrer, regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç.

La principal novetat és que, per primera vegada, les quatre associacions de comerciants de Gandia i l'Ajuntament han coordinat esforços per a incentivar el comerç urbà de la ciutat. Per això, a l'acte, juntament amb Ferrer, hi han acudit els representants de les associacions de Centre Històric, Pedro Izquierdo; República Argentina. El•líptica, Luís Vañó; Corea, Javier Seguí; i Roís de Corella, Julio Cantó.
TNS
Gandia
Noticies institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database