Logo
Imprimir esta página

Diputació i Ajuntament de Gandia abordaran la restauració del campanar de la Seu Col•legiata

  • Miércoles, 24 Noviembre 2021 15:13
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

 AO 8005 copiacampanarcolegiata

Toni Gaspar: "L'any jubilar deixarà una empremta física amb aquesta actuació"

José Manuel Prieto: "L'anunci és una mostra més del compromís de la Diputació amb la ciutat i la celebració de l'any Jubilar"

El president de la Diputació, Toni Gaspar, amb l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; el Diputat d'Hisenda, Vicent Mascarell; i tècnics municipals han visitat la Seu Col•legiata en companyia de l'Abat, Ángel Saneugenio, on ha conegut de primera mà les necessitats de l'edifici. Després de la visita, el president de l'ens provincial ha manifestat la intenció de la Diputació de participar-hi juntament amb l'Ajuntament de Gandia i la Fundació en els treballs de restauració del campanar de la seu. Uns treballs on s'espera que també faça la seua aportació la Generalitat.

Toni Gaspar ha recordat que la Diputació també havia declarat l'any jubilar de Sant Francesc de Borja pel que a més de les activitats previstes "tenim el compromís que hi haja alguna cosa física. Hem parlat amb l'alcalde i hui, després de la visita, hem acordat l'actuació"

El president de la Diputació ha informat que l'estimació dels tècnics situa el cost de la intervenció en 1.000.0000 dʻeuros i que ara les tres institucions treballaran dins del si del Patronat per fer realitat lʻactuació.

D'altra banda, José Manuel Prieto ha agraït la vista de Toni Gaspar. "L'anunci és una mostra més del compromís de la Diputació amb la ciutat i la celebració de l'any Jubilar" i ha incidit que "continuem cridant a totes les portes per aconseguir totes les ajudes i inversions possibles. La Seu és patrimoni de Gandia i es mereix l'esforç institucional".

"Hem decidit que la ciutat no pare i la intenció és que els treballs puguen iniciar-se el 2022. Gandia s'està preparant per eixir d'aquesta crisi més forta i continuar sent una de les ciutats més importants de la Comunitat Valenciana", va finalitzar l'alcalde.
TNS
Gandia
Notícies Institucionals

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database