Logo
Imprimir esta página

El performer alacantí Vicente Arlandis recupera 'Sumario 3:94' al Teatre del Raval de Gandia

  • Martes, 23 Noviembre 2021 09:48
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Sumario 394taller-placer3 FILEminimizer

El Teatre del Raval de Gandia presenta aquest cap de setmana la segona peça dins el Cicle d'Escena Contemporània, on s'inclouen tres propostes d'arts visuals i escèniques basades en una realitat alternativa que convida a la reflexió i a crear un punt de vista propi.
L'austeritat d'elements escenogràfics és compensada amb diferents estímuls auditius i visuals, nota característica del teatre contemporani. El performer alacantí Vicente Arlandis ha reescrit, de la mà de la Cia. Taller Placer, un material molt sensible: la història d'un home, son pare, condemnat a 29 anys de presó per un robatori amb homicidi que no va cometre. 'Sumario 3:94' és la recreació escènica d'un llarg procés de judicis, recursos i errors processals, contada en primera persona.
En aquest cas, a més, la peça s'inclou a les Jornades 'Veus contra la repressió' de la programació del Teatre i el 50% de la recaudació es donarà a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Safor-Valldigna. El Teatre es suma així, una vegada més, a les movilitzacions solidàries prestant l'espai com a lloc de difusió i suport a l'activista i defensor dels Drets Humans Joan Cogollos, que el pròxim 1 de desembre serà jutjat per la seua participació a un desnonament. El mateix Cogollos participarà a l'escenari en un procés creatiu i catàrtic en el qual la història de l'activista trobarà paral.lelismes entre el seu casi i el del protagonista de l'obra.

PROGRAMA
26 de novembre, 20h00, JORNADES 'VEUS CONTRA LA REPRESSIÓ'
TEATRE: Sumario 3:94, amb Taller Placer (València)
Joves i adults
Durada: 60 min.
Entrada anticipada: 10€ / Taquilla: 12€ / Abonament 20€

11 de desembre, 20h00
TEATRE/MÚSICA: Melancoholemia (Vida de mamarracho), amb Antón Reixa (Galícia)
Joves i adults
Durada: 60 min.
Entrada anticipada: 10€ / Taquilla: 12€ / Abonament 20€
*Actuació inclosa a la darrera edició del Festival Hostes, suspesa per les restriccions Còvid-19.
TNS
Gandia
Cultura

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database