Tus Noticias de La Safor

II Cursa de les empreses de la Safor-ESIC

cartell oficial Cursa de les empreses 2021

• Tindrà lloc el diumenge 21 de novembre, a les 09.30 h. Consta de 6'7 km amb eixida i arribada a la Plaça del Jardinet. Està organitzada pel Club d'Atletisme Safor-Teika, amb el suport dels departaments d'Esports i Comerç de l'Ajuntament.

• Naix amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva en l'àmbit empresarial, així com el sentiment d'equip i joc net entre els treballadors/es de les diferents empreses...

• S'hi pot participar per equips de dos, tres i quatre integrants: Femenins, masculins, mixtos. O bé de forma individual en dues categories: autònoms i col•legiats.

• El dorsal i la samarreta es podran recollir dins el recinte de la I Fira de les empreses (Mercat municipal del Prado), que s'inaugura divendres, dins de la 4a Edició de Fira Mercat Gandia. Divendres 19 de novembre, d'11.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.30 h. I dissabte 20 de novembre de 10.30 h a 13.30 h i 17.00 a 20.30 h.

La regidora d'Esports, Lydia Morant, acompanyada del president del Club d'Atletisme Safor-Teika, Vicent Boscà, i de l'assessora del departament de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, van presentar la segona edició de la Cursa de les empreses de la Safor-ESIC, que tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de novembre amb eixida i arribada a la plaça del Jardinet, a partir de les 09.30 h del matí.
Es tracta d'una cursa que pren força després de l'èxit de participació de la primera edició en la qual es van donar cita 800 corredors i corredores procedents d'un centenar d'empreses amb un gran ambient de companyonia. "Amb l'objectiu de fomentar hàbits de vida saludables i dur a terme una activitat esportiva i d'oci amb els companys de treball; la Cursa de les empreses és una esplèndida ocasió per a fomentar els valors de l'esport associats a l'empresa i promoure l'esport en aquest entorn. També serveix per a sensibilitzar, en l'àmbit de l'empresa, de la importància que té hui dia practicar esport de manera regular", ha destacat la regidora d'Esports.
S'hi pot participar per equips de dos, tres i quatre integrants: Femenins, masculins, mixtos. O bé de forma individual en dues categories: autònoms i col•legiats. Enguany, com a novetat, el Servei d'Esports col•laborarà amb tots els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament que vulguen participar-hi fent-se càrrec del dorsal i la samarreta de tots ells.
La prova serà de 6'7 km en dos voltes, una més curta que l'altra. Cada empresa podrà fer tots els equips que desitge. El temps final de cada equip el donarà l'últim dels integrants del conjunt. A més, comptarà amb totes les mesures de seguretat enfront del COVID19 i amb la col•laboració de l'Ajuntament de Gandia, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja.
Hi haurà 3 premis per categoria, així com a l'equip amb la millor samarreta.
"Cal agrair el suport del departaments d'Esports i Comerç de l'Ajuntament, així com de les empreses col•laboradores i del més d'un centenar de voluntaris. A poc a poc s'està consolidant l'esdeveniment, seguint l'experiència de la Cursa de la Dona", ha assegurat el president del CA Safor-Teika.

I Fira de de les empreses

A més, dins de la 4a Edició de Fira Mercat Gandia se celebra la I Fira destinada a empreses (advocats, wifi, mitjans de comunicació, serveis de neteja, serveis de missatgeria, lloguer de material per a esdeveniments, assessories immobiliàries, seguretat, coaching, rètols, proveïdors d'aigua embotellada, i molt més... "Aquest cap de setmana, Fira Mercat serà la barreja perfecta entre esport i empresa. A més, des de Fira Mercat Gandia volem reforçar els grans valors que té la cursa i que compartim des de comerç com són la companyonia, l'esforç, el treball en equip i la unió. Cal agrair al Club d'Atletisme Safor-Teika per fixar-se en Fira Mercat, un espai que ja es consolida com un punt referent a la ciutat de Gandia per a exposicions i mostres comercials, un punt clau per a impulsar el comerç", ha destacat Ferrer.
A més, allí s'hi podrà recollir el dorsal i la samarreta per a la cursa.
Els horaris de la Fira de les empreses serà divendres 19 de novembre, d'11.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.30 h. I dissabte 20 de novembre de 10.30 h a 13.30 h i 17.00 a 20.30 h.
TNS
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database