Tus Noticias de La Safor

Èxit de participació en la segona etapa del Mediterranean Equestrian Tour amb incorporacions de luxe

MET2

El Autumn Mediterranean Equestrian Tour, un dels principals circuits hípics a nivell internacional, ha finalitzat amb èxit la seua segona etapa (AUTUMN MET II), que va tindre lloc del 26 d'octubre al 14 de novembre en el Centre Eqüestre Oliva Nova (Oliva, València). Reeixida participació en aquesta etapa amb més de 1.000 cavalls i 329 genets de 41 nacionalitats , que van disputar tres setmanes consecutives de competició, on s'ha repartit més de mig milió d'euros en premis.Jullien Épaillard amb Cayenne d'Auge. Si bé la primera etapa del Tour ja va comptar amb la participació de genetes i amazones de primer nivell, s'han incorporat a aquest Autumn MET II esportistes d'elit com el recent campió olímpic i medalla d'or en els JJOO de Tòquio'20, el britànic Ben Maher, així com altres genets situats en el més alt del Rànquing mundial com són el belga Nicola Philippaerts, el britànic Scott Brash, l'australiana establida a Europa Edwina Tops-Alexander, o l'assidu guanyador en aquestes instal·lacions, el francés Julien Épaillard.
La primera setmana de competició va tindre com a protagonista a l'amazona estatunidenca Isabella Russekoff, que als seus 21 anys va fer sonar l'himne nacional amb el seu triomf en el Gran Premi CSI 2* 1,45m Trofeu Damman Reitplatz, rebaixant el crono en dues centèsimes, respecte al segon classificat.El genet belga Nicola Philippaerts va marcar el ritme en la segona setmana de competició, fent-se amb la victòria en dues de les proves més importants, i sent el vencedor del Gran Premi CSI 3* LR 1,50m Trofeu Oliva Nova Beach & Golf Resort, montandoa "Gijs", amb una dotació de 51,500€ en premis
Cal destacar l'actuació en aquest segon Gran Premi del veteranojinete olímpic francés Michel Robert, que, als seus 73 anys, continua en el més alt, acabant segon en el GP amb el seu gris de deu anys "Bingo del Tondou".
Noves incorporacions de l'expedició espanyola al segon tour: el genet olímpic a Tòquio'20 i líder actual del Rànquing nacional, Eduardo Álvarez Aznar va completar un magnífic recorregut en el Trofeu Damman Reitplatz 1,40m ocupant la primera posició, encara que també aconseguia estar entre els 10 primers en diverses de les altres proves en les quals articipó.Regularitat al llarg de les tres setmanes de competició per a l'amazona espanyola establida a Bèlgica, Pilar Cordón, classificant-se en 10a posició en el Gran Premi CSI 3* 1,50m de la segona setmana amb "Missouri Van'T Ruytershof" i 8a en l'últim Gran Premi CSI 3* 1,50m que va posar el fermall final al MET II.
L'espanyola Susana Épaillard, instal·lada a Normandia al costat del seu marit Julien Épaillard, va fer sonar l'himne espanyol en dues ocasions, alçant-se amb el triomf en dues proves del tour. Bons resultats els obtinguts pel jove genet Francisco Goyoaga Mollet, ocupant el segon lloc en el Trofeu Emiralia Horse Corporation 1,40m, i especialment, en les proves de cavalls joves, en les quals es va classificar entre els millors amb diversos dels seus cavalls, pujant-se a més al podi en el MET Young Horse Champion Trophy per a cavalls de 6 anys, gràcies al prometedor "Cornet's Light PS".
El jove genet amfitrió Carlos Borho Girón, membre de l'equip espanyol que va participar en el passat Campionat d'Europa de Menors en Vilamoura, va mantindre els bons resultats obtinguts en el tour anterior.Altres genets del panorama nacional que es van incorporar al segon tour van ser Alberto Márquez Galobardes, el que fóra subcampió d'Espanya en 2020 en aquestes mateixes instal·lacions, i Diana Marsá Lafarge, recentment proclamada campiona d'Espanya d'Eguades, representant a Eguada Emiralia
Nombrosa participació de cavalls joves en aquest segon tour que va tindre un gran domini belga, on prometedors exemplars s'han vist en les proves reservades per a ells. En la categoria de 5 anys va ser la neerlandesaLiesje Vrolijk qui va aconseguir estar en el cim de la taula classificatòria final amb "Liesje Viu", el belga Rik Hemeryck amb "Pretty Girl de "Lauzelle" van liderar la categoria de 6 anys i el belga Constant van Paesschen muntant a "Opalocka du Roton" van ser els més regulars en la categoria de 7 anys
El fermall final al tancament del MET II el va posar Julien Épaillard, qui va tornar a demostrar el seu enorme potencial i competitivitat en proves de velocitat, fent sonar La Marsellesa en dues proves d'altura màxima de 1,45m muntant a "Cheyenne D' Auge" així com en la seua extraordinària actuació en el Gran Premi CSI 3* 1,50m presentat per CHG Construccions Hispà Germàniques S.A. Van participar 54binomios i 13 d'ells aconseguien concloure sense penalització el recorregut previ. Finalment, Julien Épaillard juntament amb el seu fabulós "Cayenne d' Auge" es van mostrar implacables en un brillant desempat, tancant el crono en 44.39 segons, mentre que l'experimentat genet irlandés Cameron Hanley, ocupava el segon lloc muntant a "Esi Tolosa".
Després d'una setmana de pausa, el Centre Eqüestre Oliva Nova reprendrà la competició amb la tercera i última etapa del Autumn Mediterranean Equestrian Tour 2021(MET III) que se celebrarà del 23 de novembre al 12 de desembre i en el qual una vegada més, s'espera una nombrosíssima participació de genetes i amazones de contrastat nivell; tots ells es tornaran a reunir en aquestes fantàstiques instal·lacions per a disputar les últimes 3 setmanes del prestigiós Autumn Mediterranean Equestrian Tour 2021
TNS
Oliva
Esports

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database