Tus Noticias de La Safor

Gandia comptarà amb un càmping d'interior que augmentarà l'oferta turística de qualitat i sostenible

 AO 8965 copia

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel vicealcalde i regidor d'Urbanisme, Josep Alandete; el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell; el president de la Junta de Districte de Marxuquera, Jose Manuel Prieto, i l'edil responsable de Medi Ambient, Alícia Izquierdo, han visitat les instal•lacions del nou càmping que s'està construint a Marxuquera i que obrirà les portes pròximament. Durant la visita han estat acompanyats pel propietari del càmping, Àngel Ribes Moll.

Aquesta nova instal•lació es converteix en el primer càmping d'interior de la ciutat i se situa a la serra Falconera, a Marxuquera Alta en una finca agrícola de 120.000 metres quadrats. El càmping té 100 parcel•les de diferents mides de les quals 90 són per a autocaravanes i la resta per a tendes de campanya. A més, està previst que en una nova fase s'instal•len 15 bungalous de fusta.

Tal com s'ha explicat durant la visita, les obres es van iniciar a principis de 2020 i està previst que la primera fase finalitze a finals d'agost. El càmping està promogut per l'empresa Autocaravaning Àrea Gandia, que ha portat a terme una inversió propera als 900.000 €. Està previst que aquest càmping supose la creació de 20 llocs de treball una vegada estiga finalitzat.
Els propietaris han fet una aposta decidida pel medi ambient i la sostenibilitat, ja que entre altres aspectes, el càmping compta amb la seua pròpia depuradora d'aigües residuals per evitar la contaminació dels aqüífers naturals de Marxuquera; té plaques solars per produir llum i cobrir bona part de les necessitats de la instal•lació; el principal element de construcció ha estat la fusta amb el que s ha aconseguit un d'energia del 60%. A més, s'han plantat arbres al llarg i ample de càmping.

Després de la visita, l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha destacat que aquesta nova infraestructura s'adapta perfectament a l'aposta de la ciutat pel turisme de qualitat. "La indústria turística es reorienta, a hores d'ara, cap a la qualitat. Per això, estem impulsant un turisme sostenible amb projectes com aquest. L'empresa ha interpretat correctament que els turistes i més ara en temps de pandèmia, busquen la connexió amb la natura" i va destacar que "Gandia té molts recursos a més del sol i la platja. Tenim una gran col•lecció de coves, rutes i muntanyes que hem de seguir posant en valor per potenciar noves formes de turisme".

Per finalitzar, l'alcaldessa ha recordat que el projecte es va iniciar la passada legislatura i va voler agrair la inversió que està realitzant l'empresa. "Creiem que aquest càmping es convertirà en un referent a la Comunitat Valenciana perquè es troba en un emplaçament perfecte per a viure una experiència diferent que aproximarà la natura i la muntanya a les persones que el visiten".

Per la seua banda, Ángel Ribes va voler agrair la visita i la tasca realitzada durant la passada legislatura per convertir el projecte en realitat. "Des d'un primer moment van confiar en la idea i ens van ajudar a aprovar el projecte. És una iniciativa molt bonic posat en marxa per gent que estima la natura perquè els que ens visiten descobrisquen l'entorn" i ha volgut posar en valor la sostenibilitat de tota la instal•lació. "Tota l'aigua que es genera es depurarà, hem plantat arbres que absorbeixen més CO2 i s'han utilitzat materials reciclats en la construcció" finalitzà.
TNS
Gandia
noticies institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database