Tus Noticias de La Safor

La Mancomunitat de la Safor lliura els Premis corresponents a l'exercici del 2020

Premis Mancomunitat Safor 2020

El passat dilluns, 19 d'abril de 2020, a les 17 hores, al saló d'actes de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, ha tingut lloc el lliurament en un acte íntim, i respectant les mesures de seguretat, del V Concurs de Fotografia SEMPRE ÉS PORRAT, del XXIX Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor i del XV Guardó Francesc Ferrer i Pastor, premis corresponents a l'any anterior i que no es pogueren entregar durant l'any 2020 a causa de la pandèmia.
Els guanyadors del V Concurs de Fotografia "SEMPRE ÉS PORRAT" van ser accèssits, amb una dotació de 100 euros a les obres d'Encara Fuster i Màxim Moreno, i el primer premi, amb una dotació econòmica de 300 euros i imatge del full informatiu de la Ruta dels Porrats a l'obra també de Màxim.
Els premis del V Concurs de Fotografia "SEMPRE ÉS PORRAT" van ser entregats als guanyadors per Juan espinosa, vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.
El XXIX Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor 2020, que organitza i patrocina la Mancomunitat de Municipis de la Safor, ha sigut lliurat a Esther Climent Gosp d'Oliva, amb una dotació econòmica de 3.000 euros i la publicació de l'obra per Tàndem Edicions (del grup Edicions Bromera) i compta amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.
El premi va ser lliurat a la guardonada per Pilar Peiró, consellera de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.
Finalment, el XV Guardó Francesc Ferrer i Pastor s'ha lliurat a l'Àrea de Salud de Gandia pel seu treball realitzat a la comarca de la Safor en la lluita i l'assistència prestada contra la COVID-19.
El Guardó Ferrer i Pastor és la màxima distinció creada per la Mancomunitat per a reconéixer l'especial tasca o labor realitzada per persones, institucions, associacions, empreses o col•lectius de la Safor que en les seues activitats ja siguen artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores hagen destacat d'una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Safor i el seu progrés cultural, econòmic o social en general.
Al Plenari realitzat el 30 de desembre i per unanimitat es va concedir el XV Guardó Francesc Ferrer i Pastor 2020 a l'Àrea de Salud de Gandia pel seu treball realitzat a la comarca en lluita i assistència prestada contra la Covid-19.
Concretament i pel que fa referència a l'hospital comarcal Francesc de Borja, capitanejat pel seu gerent Joaquín Miñana Lorente, pel seu treball en esta lluita contra la COVID-19.
Aquest Guardó no té dotació econòmica. Consta d'una escultura que simbolitza la comarca de la Safor-Valldigna dissenyada i creada per l'artista valler Josep Enric Grau.
El premi ha sigut lliurat per Assumpció Domínguez, vicepresidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, i l'han recollit Joaquín Miñana, gerent, i Rosa Andrés, directora d'Atenció Primària. Joaquín Miñana ha assenyalat que aquesta distinció és compartida per totes les entitats que han treballat conjuntament en la lluita de la COVID-19 i, a més a més, està dedicada a tots els equips professionals que pertanyen a l'Àrea de Salut, des del personal mèdic, infermeria, neteja, administració, etc.
Per finalitzar l'acte, Salvador Femenia, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, ha assenyalat el paper tan important de l'entitat que presideix en el foment de la cultura, amb el Premi Carmesina i la Ruta dels Porrats, en el treball diari pel benestar social de la població de la Safor amb els servies que presta, i en el reconeixement de la labor de realitzada per persones, institucions, associacions, empreses o col•lectius de la Safor, el Guardó Ferrer i Pastor, que enguany ha recaigut en l'Àrea de Salut de Gandia i a tots els professionals que en formen part.
TNS
Safor
Notícies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database