Tus Noticias de La Safor

Arriba l’Estiu al MAGa de Gandia

CarolaWoodward 0925

La regidora de Gestió responsable del territori i Patrimoni, Alícia Izquierdo, juntament l'arqueòleg municipal, Joan Negre, han presentat tot un seguit d'activitats per a l'estiu que ha preparat el Museu Arqueològic de Gandia (MAGa) orientades a tots els públics, amb la intenció d'acostar el patrimoni arqueològic de la nostra comarca a tota la ciutadania.

"Si fa uns dies coneixíem la nostra oferta de visites al patrimoni arqueològic dins el programa Platja Natura, amb eixides tots els dimarts i dijous de juliol des de la platja fins a la Cova del Parpalló o amb quatre excursions programades al castell de Bairén, ara és l'hora del nostre patrimoni museïtzat. Així, les propostes han sigut dissenyades per oferir una alternativa d'oci cultural complementària a altres ofertes dissenyades des de la nostra ciutat, tant per al veïnat com per a tota aquella gent que ens visita durant aquests mesos", ha assegurat Izquierdo.

D'aquesta manera, durant els mesos de juliol i agost s'està duent a terme la campanya l'Estiu al MAGa, una iniciativa que pretén acostar a un públic familiar el món de l'arqueologia i la prehistòria de la comarca a través de visites a preu reduït. "La gent podrà conèixer els nostres més destacats jaciments, referents a nivell mundial, com la cova de Bolomor o la del Parpalló, de la mà d'una arqueòloga que els explicarà tots els detalls. I al mateix temps, la xicalla podrà gaudir de tallers didàctics destinats a conèixer com vivien, com s'abillaven o com preparaven les seues ferramentes una família caçadora-recol·lectora fa 20.000 anys". Negre ha informat que Les visites es realitzaran

els divendres de vesprada, de 18 a 19.30 h, i els dissabtes de matí, de 10.30 a 12 h.

Com a complement d'aquesta activitat, i aprofitant les hores amb menys impacte de la calor, aquest estiu tornen les Visites nocturnes al MAGa. Una activitat que convida, tots els divendres de juliol i agost, a vindre a conèixer el museu arqueològic de la mà d'especialistes en tots els continguts de l'espai, des de la més remota prehistòria fins les primeres societats agrícoles i ramaderes. Aquestes visites, que es realitzaran entre les 20 i les 21 h, són una perfecta manera d'acabar la vesprada just abans d'eixir a sopar a la fresca.

Finalment, torna de nou, i per cinquena vegada, l'exitosa proposta d'Una nit al museu. Es tracta d'una activitat destinada al públic més jove, d'entre 9 i 12 anys, que podrà conèixer el museu i divertir-se amb les diferents activitats que li tenim preparades: una visita guiada, seguida d'una gimcana, sopar, pel·lícula i dormir a la pròpia sala del museu. Una nit que segur que recordaran. Serà l'activitat amb què despedirem l'estiu i les vacacions de la xicalla, el dissabte dia 7 de setembre, des de les 19 fins a les 9 h del diumenge.

Totes les activitats són amb reserva prèvia, telefonant al 96 295 95 40 o enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
Estiu al MAGa

Tots els divendres de juliol i agost: 18 – 19.30 h

Tots els dissabtes de juliol i agost: 10.30 – 12 h

Preu: 1 €

Visites nocturnes

Tots els divendres de juliol i agost: 20 – 21 h

Preu: 1 €

Una nit al museu

Dissabte, 7 de setembre: 21 – 9 h

Preu: 5 €

Les visites al patrimoni arqueològic dins del programa #PlatjaNatura són també amb reserva prèvia, telefonant al 96 287 77 88 o presencialment a les Oficines d'Informació Turística. La visita guiada comença des del Passeig Marítim de la Platja de Gandia, i acaba al mateix punt.

Visites al castell de Bairén

Divendres 12 i 26 de juliol, 9 i 23 d'agost: 19 – 21.30 h

Preu: 5 € - 3 € (reduïda)

Visites a la cova del Parpalló

Tots els dimarts i dijous de juliol i agost: 19 – 21.30 h

Preu: 5 € - 3 € (reduïda)
TNS
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN