Tus Noticias de La Safor

Irene Garí del Valencia Basket Club Pregonera de les Festes de Moros i Cristians d'Oliva 2019

Irene-Gari

La jugadora del València Bàsket Club, l'olivana Irene Garí, serà la Pregonera de les Festes de Moros i Cristians d'Oliva 2019 segons ha confirmat la Federació de Moros i Cristians d'aquesta localitat de la Safor.
Nascuda a Oliva en 1994 va formar part de l'equip valencià que va aconseguir l'ascens a la primera divisió del basquet femení nacional en el passat 2018.la jugadora valenciana, es va formar en les categories inferiors del Ros Casares, d'on va passar al Segle XXI, abans de traslladar-se als EUA per a continuar amb la seua formació en les universitats de UTEP i Geòrgia Tech. La internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola, va tornar a Espanya per a disputar la Lliga Femenina amb CREF Hola!, i es va incorporar a la disciplina de València Basket per a ajudar a aconseguir el repte de l'ascens a la màxima categoria.
Irene Garí ja va ser una peça important de l'ascens fent una mitjana de 9,4 de valoració per partit, i aquesta temporada ha aprofitat les seues oportunitats al màxim nivell, amb 4.5 punts i més de 10 minuts per trobada. A més, amb els 383 punts que ha anotat, està en el Top10 d'anotadores històriques del club.
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE FESTES 2019
La Federació de Moros i Cristians d'Oliva celebrarà aquest dissabte 6 de juliol, a partir de les 19:30h, en el Centre Polivalent d'Oliva, la presentació del llibre de Festes de 2019, donarà a conéixer a la Pregonera i al Director de Bandes i realitzarà l'acte de lliurament de regals de les filades als capitans i ambaixadors de 2019.
Com l'any passat, la Federació de Moros i Cristians ha preparat, per a dissabte que ve, l'acte de presentació pública del llibre de les Festes de 2019. Enguany, la portada del llibre és obra de l'artista Luis Galbis Fuster. El disseny, que serà la imatge de les Festes d'enguany, "pretén mostrar una diversitat que integra a tots els elements de la Festa i cerca que la gent puga reconéixer-se en amb el qual en ell es representa" com el mateix autor va expressar en el moment en què es va donar a conéixer que Galbis seria el dissenyador. Galbis participarà de l'acte i explicarà en major detalle l'essència del qual la seua creació vol transmetre.
A l'interior del llibre trobarem les cròniques de les Festes de 2018, acompanyades de les fotografies dels quals van ser els protagonistes l'any passat. Però sobretot, enguany, sent la música la temàtica central del llibre, el que podrem llegir seran molts i interessants textos que parlaran d'aquest art. Per part de les Filades, cadascuna ha elaborat un sobre el patrimoni musical propi d'elles (gran part ja gravat als CDs 31 anys de Festa, Anem de Festa I i Anem de Festa II, entre altres de les pròpies filades), i del vincle que es crea entre aquestes i les seues bandes oficials.
També tindrem articles elaborats per músics i compositors que ens ajudaran a bussejar en la part més creativa i personal de la música, tan essencial en la nostra Festa. Podem destacar l'article realitzat pel director de bandes de les Festes de 2019, el mestre Josep Rafael Pasqual Vilaplana, titulat "Música agosarada"; i l'entrevista al també reconocidísimo compositor Francisco Valor i Llorens.
Acabada la presentació del llibre, que anirà a càrrec de Vicent Llorca, membre de la Federació de Moros i Cristians d'Oliva que s'ha encarregat de la coordinació de la publicació, es presentarà a la pregonera de les Festes de 2019, la jove jugadora del València Basket Club i natural d'Oliva, Irene Garí Gilabert (Oliva, 1994).
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN