Tus Noticias de La Safor

Tot a punt per a la XI Baixada de Carretons del Raval d'Oliva

CARTELL-carretons

Les inscripcions per a participar en la XI Edició de la Baixada de Carretons del Raval d'Oliva poden fer-se bé fins a aquest divendres 7 de juny a les 14 hores enviant un correu electrònic al Departament Municipal de Comerç, concretament a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. , a les oficines de la AFIC o als Centres Socials de Sant Vicent i Sant Francesc i el CPC del Pinet o bé també ho podran formalitzar el mateix dia de la prova, el diumenge dia 9 de juny en la Plaça del Penyot del barri del Raval, des d'on s'inicia la baixada a partir de les 11 del matí. Organitza la AFIC del Departament de Comerç de l'Ajuntament d'Oliva en col·laboració amb les associacions de veïns del Pinet, el Raval-Gerrería, els Festers del Carrer de Sant Vicent, la Associació de Comerciants d´Oliva (ACCO), el bar restaurant El Pelut i el Karting Vives d'Oliva.
Es tracta d'una prova diferent i divertida que any rere any incrementa l'interés dels olivenses i de molta gent d'altres localitats que acudeixen a gaudir de l'originalitat dels vehicles, vertaderes obres d'art fetes pels propis participants o els seus familiars. No es valora la velocitat i l'arribar el primer a la meta, sinó l'originalitat que té el carretón, així com també el bon sistema per al frenat i la direcció i poder fer una baixada en condicions. L'edat mínima per a participar és de cinc anys i els menors de 12 anys han d'eixir acompanyats d'un adult responsable.Els menors de 16 anys necessiten autorització paterna. La prova està prevista de la corresponent assegurança de responsabilitat civil.el jurat estarà integrat per personal relacionat en la tecnologia, belles arts, enginyers,etc. Els criteris seran construcció del vehicle, disseny, estètica i posada en escena.
El traçat previst en aquesta edició arranca des de la Plaça del Penyot, en la part alta del barri del Pinet al costat del Bar del Pelut i atraviesara els carrers Fateres i Sant Lleonard, passant per la Plaça de Ganguis, Carrer dels Àngels per a concloure en el carrer de Sant Vicent al costat del Portal d'aquest.
En aquesta edició també hi haurà sis premis en total, amb trofeu per als tres primers, dos-cents euros per al guanyador en metàl·lic, un segon premi de cent euros en metàl·lic i 50 EurAccos a gastar en els comerços associats i un tercer de 50 euros , val de 50 EurAccos i val per a utilitzar en el Karting Vives. El quart i cinqué premi seran de 50 EurAccos, mentre que el sisé classificat tindrà un sopar per a dues persones en el restaurant El Pelut.
A més de la possibilitat d'exposar els guanyadors els carretones durant el desenvolupament de la pròxima edició de la Fira del Motor i Maquinària Industrial d'Oliva que se celebrarà els dies 28 al 30 de juny en el Passeig Lluis Vives, concretament en l'estand del propi Ajuntament d'Oliva.
La regidoria de comerç de l'Ajuntament d'Oliva i diverses entitats privades patrocinen els premis del concurs amb els diversos guardons. Es tracta de la Associació de Comerciants d´Oliva (ACCO), el Mercat Municipal, el Karting Vives i el bar restaurant El Pelut. Quant als trofeus que s'entregaran als millors classificats, estan realitzats tots els anys per la Fundació Espurna.
TNS
Oliva
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN