Tus Noticias de La Safor

L´exposició ´Paisatges Valencians´ s’inaugura demà a Gandia

15137430 135885240223962 2952589325120243078 o-1

La sala d'exposicions de la Universitat de València a Gandia acull aquesta mostra que conté les imatges dels paisatges turístics valencians més rellevants a través de les mirades de quatre artistes gràfics.
Aquesta exposició, que es pot visitar fins a finals del proper mes de juny, serà inaugurada demà a les 19h pel Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, i pel Director del CIG-UV, J.Emili Aura. ´Paisatges valencians: territori turístic´ ha sigut comissariada pels professors de la Universitat de València Ester Alba, del Departament d´Història de l´Art, Emilio Iranzo, del de Geografia, i Adela Mas, de Filologia Francesa i Italiana. La selecció presenta la mirada íntima i personal que sobre els paisatges valencians ofereixen quatre fotògrafs: Miguel Lorenzo, Miquel Francés, Pep Pelechà i Adela Mas.
A través del seu objectiu aquests fotògrafs han capturat la bellesa de l´entorn paisatgístic valencià des del Montgó a les Gorges del Cabriel, passant per l'Albufera de València o els Columbretes. Paratges emblemàtics del nord al sud i de l´est a l´oest de la Comunitat Valenciana que han sigut captats i reproduïts en aquesta exposició que té com a objectiu contribuir a la posada en valor dels paisatges turístics valencians.
Aquesta exposició ha estat produïda pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i l´Agència Valenciana de Turisme. L'horari de visita és de dilluns a dijous de 9 a 20h i divendres de 9 a 15h. Es mantindrà a la sala d'exposicions de la UV a Gandia (C/Tossal, 8) fins el 30 de juny.

La exposición "Paisajes valencianos" se inaugura mañana en Gandia

La sala de exposiciones de la Universitat de València en Gandia acoge esta muestra que contiene las imágenes de los paisajes turísticos valencianos más relevantes a través de la mirada de cuatro artistas gráficos.
Esta exposición, que se podrá visitar hasta finales del mes de junio, será inaugurada mañana jueves 16 de mayo a las 19h por el Viceretor de Proyección Territorial y Sociedad, Jorge Hermosilla, y por el Director del CIG-UV, J.Emili Aura. "Paisajes valencianos: territorio turístic" ha estado comidariada por los profesores de la Universitat de València Ester Alba, del Departamento de Historia del Arte, Emilio Iranzo, del de Geografia, y Adela Mas, de Filología Francesa y Italiana. La selección presenta la mirada íntima y personal que sobre los paisajes valencianos ofrecen cuatro fotógrafos: Miguel Lorenzo, Miquel Francés, Pep Pelechà y Adela Mas.
A través de su objetivo estos fotógrafos han capturado la belleza del entorno paisajístico valenciano des del Montgó a las Hoces del Cabriel, pasando por la Albufera de València o les Columbretes. Parajes emblemáticos de norte a sud i de este a oeste de la Comunitat Valenciana que han sido captados y reproducidos en esta exposición que tiene como objetivo contribuir a la puesta en valor de los paisajes turísticos valencianos.
Esta exposición ha estado producida por el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat y la Agencia Valenciana de Turismo. El horario de visita es de lunes a jueves de 9 a 20h y el viernes de 9 a 15. Se mantendrá hasta el 30 de junio en la sala de exposiciones de la UV en Gandia (C/Tossal, 8).
TNs
Gandia
Cultura

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN