Tus Noticias de La Safor

Arrancan las Semanas Santas de Gandia y Oliva con el Viernes de Dolores

Nostra Senyora dels Dolors

En Gandia
La hermandad de San Pedro ha programado este Viernes de Dolores:
Procesión de las Tres Negaciones:Paso Nuestro Señor de Perdón.
Inicia a las 22 horas desde Escuelas Pías. Finaliza en el mismo lugar con el Encuentro con San Pedro
La Hermandad de Nuestra Señora de los Dolores:
A las 22:00 horas, procesión que saliendo de la Insigne Colegiata seguirá el siguiente itinerario: Pl. Major, Ausiàs March, Duc Alfons el Vell, Passeig de les Germanies (1er encuentro), Sant Francesc
de Borja, Sant Josep de Calassanç, Pl. Escoles Pies, Major, Joan Andrés, Pl. Major, finalizando en la Colegiata.
• A las 22:20 horas, Toque de Oración de la banda de la Hermandad del Nazareno al Paso de la Nuestra Señora de los Dolores en la confluencia de las calles Passeig de les Germanies y Vallier.
Domingo de Ramos:
Procesión de Ramos A las 9,15 horas, Bendición de Palmas y Ramos, yProcesión. Salida desde la parroquia de Santa Anna.
Via Crucis Vivente. A las 19.30 horas, desde la Calle Santa Anna hasta la ermita.
A Oliva Els actes processionals de la Setmana Santa d'Oliva 2019, arranquen, com és tradicional, amb la processó d'aquest divendres de dolor, 12 d'abril, en la qual desfilaran les germanors de La nostra Senyora dels Dolors i La nostra Senyora de la Pietat pels carrers del barri del Raval olivense.
Com en anys anteriors les feligreses i feligresos que vulguen acompanyar a la Verge Dolorosa en la processó podran recollir el ciri en la parròquia de Sant Roc des de les 19,30 hores que sufraga la pròpia germanor de la Dolorosa.
La programació prevista inclou a les 20'00 hores la santa missa dels Set Dolores en la Parròquia de Sant Roc a la qual acudiran les padrines i presidents/as de les dues germanors, per la Germanor de La nostra Senyora de la Pietat com a padrina la senyoreta Noelia Mestre Escrivà i presidenta Ana María Cardona Germán i la senyoreta Carla Canet Plaza com a padrina i Vicent Llopis Sánchez com a president per part de la Germanor de La nostra Senyora dels Dolors al costat de les seues respectives juntes directives i confrares.
Acabada la eucaristia, que oferirà el capellà rector Javier Català, donarà començament el tradicional Viacrucis públic pels carrers de la feligresía del Raval. Destaca el trasllat de totes dues imatges, la de la Verge Dolorosa d'Oliva que va ser la primera de la ciutat a tornar a ser traslladada a coll pels propis confrares des de fa uns anys i és un dels trons més emotius de la Setmana Santa olivense i la de la Verge de la Pietat que es va sumar al llarg de l'exercici 2014 també al trasllat a coll pel seu equip de portadors.
Diumenge de Rams 14 d'abril
a les 09.30 h Al passeig de Juan Carlos I, repartiment i Benedicció de Palmes
amb assistència de les germandats, padrines i poble. Tot seguit a les tres
Parròquies Missa de Diumenge de Rams. En acabar la Santa Missa, les
germandats visitaran la residencia d'Ancians Ntra. Sra. del Rebollet.
18.30 h A la Parròquia de Sant Francesc d'Assís, Santa Missa amb l'assistència
de la Germandat de Nuestro Padre Jesús en el Prendimiento.
Tot seguit Viacrucis pels carrers de la feligresia
TNS
Oliva
Gandia
Semana Santa

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database