Tus Noticias de La Safor

Es fan públiques les bases de les falles ecològiques a Gandia 2019

La Federació de Falles Junta Local Fallera i l'Ajuntament de Gandia reprenen el premi de "Les Falles Ecològiques" amb la intenció de potenciar la utilització de materials més respectuosos amb el medi ambient en les falles que pertanyen a la Federació.

Aquest premi es regirà segons les següents

BASES

1.- PREMIS

a) S'atorgaran els següents premis amb la següent quantia econòmica:

500 €. Primer Premi.(Ajuntament de Gandia)

300 €. Segon Premi (Ajuntament de Gandia)

200 €. Tercer Premi. (Ajuntament de Gandia)

b) El premi amb el corresponent banderí es lliurarà a l'acte de lliurament de premis, a la Plaça Major, el dia 16 de març de 2018.

2.- REQUISITS

a) Podran participar en aquest premi totes les falles que pertanyen a la Federació de Falles Junta Local Fallera de Gandia. La inscripció es realitzarà mitjançant la secretaria virtual, en el termini que estime la secretaria de la FdF

b) Optarà al premi una escena de la falla gran de la comissió sempre i quan tinga unes dimensions mínimes de tres metres d'amplària per dos d'alçada. El cadafal de la falla NO compta com a escena.

c) En l'escena no es podrà utilitzar l'element físic de l'aigua com a part de la mateixa, en cap escena ni en cap motiu, a menys que siga utilitzada en circuit tancat, retroalimentari.

d) L'escena fallera no utilitzarà gespa per envoltar l'escena, ho farà amb altres elements no vegetals, com la sorra, les pedres, la terra, paperets, cartró etc. Cas d'utilitzar elements vegetals s'hauran de poder utilitzar posteriorment.

e) La comissió estarà obligada a informar amb un cartell, en un lloc visible de l'escena, de la seua participació en el premi de "Les Falles Ecològiques", així com una relació dels materials utilitzats per a construir dita escena.

f) L'Ajuntament de Gandia proveirà del elements identificatius. El logotip que certifica a les comissions falleres que participen d'una forma ecològica i tradicional en les festes falleres de Gandia podran utilitzar-lo les comissions durant tot l'any en els seus actes, en els seus llibrets, en els casals i en els monuments.

g) L'escena que participe en el concurs només tindrà com elements constructius; fusta, cartró, paper, coles no sintètiques, teles i teixits, pintura a l'oli o acríliques, i vernissos no sintètics.

h) Cas de necessitat, es podran utilitzar materials sintètics de la vida quotidiana per aconseguir acabats irònics o semblances amb la realitat (ulleres, sabates, instruments...)

i) Les comissions guanyadores es comprometen a assistir als actes organitzats per l'Ajuntament de Gandia icom ara lliurament dels premis econòmics etc. vinculats al premi «Falles ecològiques»

3. JURAT

a) El Jurat qualificador del premi estarà format per tres membres designat per l'Ajuntament de Gandia.

b) Aquest Jurat, podrà visitar el taller on es realitzen les falles que opten al premi. També les podrà visitar el dia de la Plantà, així com el dia de la Cremà.

c) El Jurat visitarà les falles una vegada plantades, el dia 16 de Març, pel matí. En aquesta visita valorarà, fonamentalment, els materials utilitzats per a la construcció de l'escena ,així com la resta de valors que es consideren en l'avaluació d'una falla: originalitat, distribució dels elements, modelatge, pintura, enginy i acabat. També es valorarà positivament que la grandària de l'escena supere els mínims establerts en aquestes bases.

e) La decisió del Jurat serà inapel·lable.

f) Els premis podran declarar-se deserts.

g) El Jurat resoldrà qualsevol incidència no prevista en aquestes bases.
TNS
Gandia
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN