Tus Noticias de La Safor

XI Fira Gastronòmica i el XIIIé Concurs de Blat Picat de Vilallonga 2019 aquest cap de setmana

52759635 2040673106000250 8477262193778229248 n

Vilallonga celebra aquest cap de setmana la XI Fira Gastronòmica i el XIIIé Concurs de Blat Picat amb diverses activitats que arranquen aquest divendres 1 de març i conclouran el diumenge dia 3 organitzades per l'Ajuntament de Vilallonga amb la col·laboració de la Diputació de València a través de València Turisme.
Per a hui divendres 1 de març des de les 18 hores amb eixida des de la Casa de Cultura tindrà lloc la cercavila del Carnestoltes al qual es convida a tots els interessats. A l'arribada a la Plaça de la Capella hi haurà berenar i disc-mòbil.
Aquest dissabte 2 de març arranca la XI Fira Gastronòmica a les 11 hores en el Passeig P. Giner amb la participació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters «La Curra». I a les 11,45 s'obri la mostra «Dons singulars del poble» en el mateix passeig. En el carrer La Pau del Poble d'11 a 14h. hi haurà jocs i activitats lúdiques infantils, taller de fang i de pirograbado.
Des de les 12,30 hores els interessats podran presentar els seus guisats de «Blat Picat» davant de la Casa de Cultura per a participar en la XIII edició del tradicional concurs. S'han establit tres premis en compres en els comerços associats a la Associació de Comerciants de Vilallonga. Un primer de 200 euros, un segon de 150 euros i el tercer de 100 euros. El jurat es reunirà les 12,45h. a la Casa de Cultura i es coneixerà el veredicte i deslliurament de premis a les 13,30h. davant del mateix edifici cultural.
A partir de les 13h. i a les 22h. hi haurà venda de productes gastronòmics típics de Vilallonga, prèvia adquisició de tikets tals com «Blat picat», arrossos, fideuà, coques tradicionals, etc. Hauran taules i cadires per a les persones que vulguen menjar en la mateixa zona.A la vesprada,des de les 16,30 a les 19,30h. tornaran les activitats infantils al carrer La Pau del Poble i des de les 19h. tindrà lloc un gran concert rock amb les actuacions dels grups La Seu «Tribut a Fito» (De 19 a 21h), Graham Foster Band ( de 21,30 a 23,30h.) i Els Cabriolés Music des de les 0h. fins a les 2 de la matinada.
El diumenge 3 de març des de les 8,30h. tindrà lloc la tradicional Marxa Senderista pel Barranc del Castell i Senda de Forna a càrrec de la Agrupació Muntanyista de Vilallonga partint des de la Casa de Cultura. A les 9h. arribaran a la Plaça de l´Àngel Custodi els membres de Moteros BMW, Maxi Trails i Riders de la Comunitat Valenciana participants en aquesta interessant concentració. Les motos es podran veure a les 13 hores en unes gran exposició en la mateixa plaça.
S'ha previst també una Volta de Reconeixement i Degustació d'herbes comestibles des de les 10,30h. a càrrec d'Ausiàs Jordà educador ambiental especialista en la matèria des de la Casa de Cultura. A les 11h. s'obri la Fira Gastronòmica amb la batucada «KumkumTra».Des de les 11 a les 14h. jocs i activitats lúdiques infantils i a les 12h. cuentacuentos «Els princeses també és tiren pets» a continuació taller per a fomentar la igualtat i no discriminació en el carrer Sants Reis.
Des de les 13h. es podran degustar els plats gastronòmics preparats per les associacions locals. Hi haurà cadires i taules i animació musical en la zona. A les 20h. Clausura de la XI Fira Gastronòmica de Vilallonga.
Per al dissabte 9 de març s'ha previst el Dia de la Dóna, amb una benvinguda a càrrec de la regidor Mari Carmen Seguí en el saló de plens de l'Ajuntament i visita a l'exposició «Dons singulars del poble» que es traslladarà a la planta baixa de l'edifici «El Centre» i a les 14h. hi haurà menjada per a les dones del poble en la planta basa de l'edifici Multiusos. Després disc-mòbil per a amenitzar la festa. Col·laboren les Estimes de Casa de Vilallonga, el Grup Esportiu «Els Llops», la Agrupació Muntanyinsta de Vilallonga, Majoralesses de la Mare de Déu de la Font, Associació de Moros i Cristians, Festers de Sant Josep, Festers de la Divina Aurora, Festers del Crist de la Salut, de la Mare de Déu de la Font, Coral «Renaixença» de Vilallonga, Grup Scout de Vilallonga, Diputació de València , Llop Moter i Dulcesol.
TNS
Vilallonga
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN