Tus Noticias de La Safor

Jordi Juan transmet el seu desig de continuar com a Alcalde de Tavernes la pròxima legislatura

Sopar Compromís 02

Compromís va proclamar Jordi Joan com a candidat a l'alcaldia de Tavernes en un sopar de germanor on acudiren 384 persones. La proclamació de Jordi Joan com a candidat va estar recolzat pel president del Bloc i de les Corts, Enric Morera, pel diputat en el Congrés Joan Baldoví, el senador Jordi Navarrete, la secretaria general del Bloc, Àgueda Mico, la vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó, diputades, diputats i diversos alcaldes de la comarca.
El candidat Jordi Joan, que aspira a la seua reelecció per Compromís, va iniciar el seu parlament fent un balanç en el temps sobre l'economia local, sobre quin Ajuntament va trobar on recordava que l'any 2011 es va trobar amb un deute total de 27 milions, un deute que ofegava un Ajuntament que estava en la bancarrota i que ha estat una llosa en la gestió durant 6 anys. De tota manera assenyalava que, enguany, quan acabe el 2019 el deute estarà en 7 milions.
Al respecte d'eixes xifres assenyalava i remarcava que durant molt de temps la capacitat d'inversió de Tavernes va ser 0 (zero) euros, però la bona gestió feta per Compromís ha aconseguit que ara mateix, a més de la rebaixa de 20 milions totals en el deute, hi haja inversions en marxa per valor de 5 milions.
Jordi Joan va fer una crida a la il·lusió, a considerar Tavernes com una ciutat digna, on viure tots i poder desenvolupar cadascú el seu projecte de vida. I per això indicava que una de les prioritats del govern de Compromís ha estat treballar per l'ocupació, on Tavernes ha estat líder en plans d'ocupació amb 4'7 milions destinats a 37 programes, que ha fet que 626 persones hagen tingut contractes de treball en l'administració i moltes en tinguen ara en el sector privat.
Fa esmentar i valorar igualment el treball desenvolupat per Compromís en els polígons industrials, com a projectes de futur i per a les futures generacions: "Treballem en projectes on hem avançat molt, però no es veuen resultats, com la piscina coberta, el col·lector, la nova depuradora que són serveis perquè Tavernes es desenvolupe en el futur, però sobre tot és important el treball fet en el polígon el Golfo, el Teularet i el Pla, per atraure empreses que donen més treball".
Nota de premsa de Bloc - Compromís Tavernes de la Valldigna
Jordi Joan assenyalava que "hem transmès en el nostre govern els valors de la participació, la transparència i sobre tot la passió pel treball en la gestió per Tavernes. Ho hem dit i ho remarque: no hem pensat en eleccions sinó en les properes generacions de vallers i valleres, que tinguen un horitzó de vida digna".
El candidat donava les gràcies als vallers "a aquells que ens acompanyeu avui, i també la resta de veïns de la ciutat" perquè ens heu ajudat a desenvolupar una ciutat des de la humilitat, des de la passió i des de les ganes de transformar Tavernes."
Tancaren l'acte, per una banda, Àgueda Micó, que assenyalà Tavernes com un exemple del que fa la gent de Compromís quan governa, de forma oberta, compartint i potenciant els valors socials. "Estem en contra de les formes actuals que ens vol imposar un autoritarisme democràtic on darrere només hi ha la defensa de determinats interessos econòmics".
I per d'altre costat, Enric Morera, qui feu una crida a l'autoestima dels valencians com a poble dient que "ens havien afonat com a poble. Ara no tenim cap perquè d'agatxar la cara perquè som un poble digne, i ho estem aconseguint gràcies també al vostre treballs, des dels ajuntaments, des de la proximitat i de la humilitat".
I avisava: "Tots som un equip i no hem de caure en la temptació de les polèmiques falses, sinó d'avançar en els drets de les dones, de millor autogoverns, per més drets socials i l'esperança en una economia productiva i no especulativa. I eixos són els valors nostres i Tavernes un mirall positiu del treball fet en els ajuntaments, perquè tots no som igual".
TNS
Tavernes de la Valldigna
Politica

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN