Tus Noticias de La Safor

La reurbanització dels carrers Joan d’Àustria, Escorxador i del Passeig Lepant de Tavernes ja està en marxa

NP- Reurbanització Passeig de Lepant imatges

Al llarg del dia de hui, l'equip del govern municipal, encapçalat per l'alcalde, Jordi Juan, ha realitzat una visita tècnica a les obres dels carrers Joan d'Àustria, Escorxador i Passeig Lepant. Dites obres són fruit dels desitjos de les veïnes i veïns de Tavernes que participaren en el Pla de Participació Ciutadana. Una iniciativa que li ha permès conèixer, de primera mà, al govern municipal les necessitats de cada barri per tal que les prioritats d'inversió en la via pública siguen una decisió consensuada entre tots i totes i no unilateral del govern.
Les obres esdevindran una realitat al llarg del primer trimestre del present any, que és quan es preveu que acaben uns treballs que està duent a terme la constructora Pavasal S.A., guanyadora del concurs corresponent, per un import de 132.601 euros. L'execució de l'obra "Reurbanització del carrer Joan d'Àustria, Escorxador i Passeig Lepant" contempla la repavimentació i ampliació de les voreres i del ferm de trànsit del carrer Joan d'Àustria, Escorxador i Passeig Lepant, així com l'adequació a la normativa d'accessibilitat vigent del pas de vianants en els encreuaments entre estos carrers i la millora de la seguretat vial dels encreuaments on conflueixen estos carrers en diverses direccions de trànsit.
El conjunt de les obres s'estan realitzant com una unitat única atès que són actuacions en un entorn menut respecte al casc urbà, i la part tècnica considera que, si es fan en unitats d'obra independents, pot generar un risc per a la seua correcta execució per la possible descoordinació de les diverses unitats d'obra, en dependre unes d'altres. A més, s'està aprofitant els treballs per millorar tot el sistema de canonades (aigua potable, llums...) que hi ha davall de les voreres, substituint les canonades d'uralita per d'altres amb un material més segur. Mentre duren les obres, l'empresa facilita l'entrada als habitatges amb la col·locació d'unes planxes de ferro.
Les obres d'este espai urbà, i sobre tot en allò que afecta a la millora de l'accessibilitat i voreres, se suma a les que es venen realitzant en la zona Prado Comarcal-CEIP Alfàndec i carrers dels voltants que ha executat obres de millora i passos de vianants en els carrers Rei Jaume I, Lluís Vives, Mestre Sansaloni, Carrer Gandia, Carrer del Cister i Joaquín Verdú.
També cal sumar les obres executades en l'encreuament dels carrer La Barca i Mitja Galta amb eliminació de barreres arquitectòniques i punt negre d'accidents; a l'ampliació de la vorera del carrer de la Mar fent-la accessible i a les millores d'accessibilitat en tots els passos de vianants i accessos del carrer la Barca a la Plaça del rei Juan Carlos I, en els Sequers. També fa unes setmanes es va iniciar la millora del Carrer Calvari, Corralot i travessera de Sant Benet.
Totes aquestes obres impliquen una inversió del govern municipal que puja als 1'4 milions d'euros, a les quals es poden sumar la reparació de voreres de Germanies i altres, i 200.000 euros en actuacions en la zona Divina Aurora.
A banda, l'equip de govern, també, ha visitat els treballs d'adequació dels escocells de les avingudes de la Valldigna i de Germanies. Cal recordar que, en un primer moment, a l'hora de retirar les palmeres inestables situades a estes avingudes, no es pogueren extraure les soques d'estes. Des d'este instant, pels problemes que podien ocasionar estes soques als turismes que aparquen a estes avingudes, els treballs per solucionar este problema han estat una prioritat per al Consistori, per això, esta ha estat una de les primeres mesures a emprendre a partir del nou contracte per al manteniment i conservació de les zones verdes de la nostra ciutat.
TNS
Tavernes de la Valldigna
Noticies Institucionals

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN