Tus Noticias de La Safor

Lliurats els XVIII Premis Abril d'Acció Cívica Valencianista del Bloc-Compromís de la Safor i el X Premi Abril Jove

premiindividual2018

El passat divendres 11 de maig a la Mancomunitat de Municipis de la Safor, va tindre lloc el lliurament de la XVIII edició del Premis Abril d'Acció Cívica Valencianista que atorga el BLOC-Compromís de la Safor-Valldgina. I la X edició del Premi Abril Jove que atorga Joves PV-Compromís de la Safor-Valldigna.
En aquesta edició el Premi Individual va ser atorgat a Maite Peiró Català, mestra de professió i una de les primeres regidores nacionalistes de la comarca, "per la seua lluita per la igualtat real, i la defensa de la nostra llengua, territori i cultura".

Li va lliurar el premi Àgueda Micó, Coordinadora Nacional del BLOC, i va ser presentada per Pepa Izquierdo, ex secretària comarcal del BLOC i Compromís de la Safor, qui va destacar de Maite Peiró:

La seua dedicació en la defensa dels nostres valors valencianistes, la seua estima per la nostra llengua i la nostra terra i sobretot per la seua implicació en la defensa dels drets de les dones. Ja que Maite és la membre més destacada de Dones amb Compromís de la nostra comarca i la més activa.

El Premi Col·lectiu va ser atorgat a l'Associació Rosa dels Vents, "pel seu treball contra la violència de gènere".

Li va lliurar el premi Tomàs Ferrandis, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, i aldalde de Xeresa, i va ser presentada per Rosana Seguí, membre de l'executiva comarcal del BLOC i alcaldessa de Guardamar de la Safor, qui va destacar de l'associació:

El seu suport psicològic i social a les víctimes de violència de gènere, gràcies a un grup de fantàstiques professionals format per psicòlogues, educadores socials, professores i fins i tot una periodista. En els seus 10 anys d'existència, l'equip format per Juana Navarro, Rosa Maria Fernández, Carmen Puig, Marta Sambrizzi i Perce Pistoni han realitzat nombroses teràpies de grup on les víctimes de violència de gènere poden contar les seues experiències i conèixer d'altres que han viscut situacions similars.

Per últim, el col·lectiu de Joves PV - Compromís Safor-Valldigna ha volgut concedir el seu Xé Premi Abril Jove a un grapat de persones molt especials: totes aquelles que han format part del col·lectiu jove de la Safor-Valldigna (des de 1999 amb el BLOC Jove, passant per Joves amb Compromís i ara Joves PV). En representació de les centenars de joves, han recollit el premi les tres secretàries i els tres secretaris comarcals que ha tingut (i té) el col·lectiu: Jacinta Rubio, Lorena Milvaques, Alícia Izquierdo, Carles Morant, Rafa Ferrer i Dani Canet. Un guardó ben merescut, per tota la feina, i per construir dia a dia una comarca més valencianista, d'esquerres, feminista i ecologista.

L'acte que va estar presentat per Noèlia Alberola, membre de l'executiva comarcal del BLOC i Miquel Martínez, membre de Joves PV, va ser tancat per l'actual secretària comarcal Jacinta Rubio qui va agrair la nombrosa assistència a l'acte, va donar l'enhorabona a les persones guardonades i va manifestar l'orgull d'haver sigut la primera secretària comarcal del BLOC Jove i de poder comptar amb mestres com Maite Peiró qui han adoctrinat durant la seua docència en valors socials, democràtics, d'igualtat real i d'estima a la nostra llengua i cultura.
TNS
Safor
Politica

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database