Tus Noticias de La Safor

PSOE, UxV i Reiniciem lamenten l'ús partidista que Compromís fa dels canals de comunicació de l'Ajuntament de Carcaixent

Els portaveus d'aquests grups de l'oposició han manifestat que és molt greu que la pàgina web municipal i els perfils de twitter i facebook de l'Ajuntament s'hagen convertit en una plataforma publicitària al servei de l'equip de govern.
Existeixen nombroses afirmacions efectuades en diverses notes de premsa i comentaris en twitter i facebook realitzats pel Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament redactats de manera tendenciosa, tant en el contingut de les informacions com en la imatge corporativa, tot açò a la recerca d'un intent de confondre als ciutadans perquè es creen una imatge de l'Ajuntament basada en una manipulació intolerable.
Des d'aquests grups es considera que si Compromís requereix dels serveis d'un periodista, ho pague amb els seus propis diners i no carregue el seu cost de 28.000 euros anuals a les arques municipals.
Tant Psoe, UxV com Reiniciem, coincideixen al considerar que els canals de comunicació de l'Ajuntament són instruments que "han de seguir uns criteris rígids d'utilitat i objectivitat, de manera que siga evident que estan al servei del ciutadà de Carcaixent i no del partit polític que ostenta el poder en un determinat moment". Cada partit compta amb els seus propis canals d'informació per a llançar els missatges que consideren oportuns a la ciutadania, de manera que la utilització de canals institucionals per a expressar missatges partidistes no solament és qüestionable sinó que també podria ser il•legal, ja que pot considerar-se un abús de poder del partit que governa a més de l'adquisició d'una posició de privilegi respecte a la resta de partits en utilitzar recursos públics amb finalitats partidistes.
"No pot ser que uns instruments informatius institucionals creats per a donar informació als ciutadans s'utilitzen per Compromís per a preparar la seua "Campanya Electoral" amb la finalitat d'ocultar la nefasta gestió que estan duent a terme des que van accedir al govern municipal". "Que Compromís confonga l'Ajuntament amb la seua organització política ens sembla intolerable".
Aquests grups de l'oposició compartim el pensament de que el Sr. Salom està utilitzant una web que paguen tots els ciutadans de Carcaixent per a fer política partidista, i per açò, li recordem que per a aquest tipus de notes de premsa ha d'utilitzar els mitjans del seu partit i no una pàgina que és institucional, pública i de tots. "No pot utilitzar de manera electoralista i partidista la pàgina web i els mitjans de l'Ajuntament per a tergiversar els fets a favor seu, cosa que ja li va ser recriminada en l'anterior Ple i de la qual ha fet cas omís".
L'oposició, entre altres coses, té el deure fiscalitzar al govern, qüestió que el Sr. Salom no tolera, parla de consensos però s'ha negat a arribar a acords amb l'oposició en reiterades ocasions imposant-se de manera autoritària, confonent consens amb submissió.
Per a finalitzar, li recordem al Sr.Salom que després de 16 anys ja no està a l'oposició, "en aquests moments és l'Alcalde, i com a tal, ha d'exercir una tasca de responsabilitat i respecte a la resta de partits, als treballadors de l'Ajuntament i sobretot a la ciutadania de Carcaixent".

 

Nota de premsa PSOE, UxV i Reiniciem

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2015 TUS NOTICIAS DE LA SAFOR Copyright © 2015 GRUPOTN

Consola de Joomla! Debug

Sesión

Información de Perfil

Uso de Memoria

Registro Database